Nedim Tokuyucu
İmparator
Nelson mandela ihtiyacımız olan adam
Torreirayı köyüne dehleyip keita-lemina-gouri-oulai rotasyonu kuralım
torreira 35ine kadar burada dostum öyle bir mallık yapamayızNelson mandela ihtiyacımız olan adam
İlgisi vardır o ayrı ama anlaştı vb. tarzı haberinin doğruluğunu pek sanmıyprum. Hatta B. Mouth küme düşme hattıyla aradaki fark 12 puan. Onlarla ilgili Frattesi ve Givanni Fabian'la ilgilendiklerine dair haberler de var. Onlar için ilk tercih Toth olmayabilir gibi düşünüyorum ben.yaw b.mouth ilgisi var sonuçta muht doğrudur da bi tek bu yazmamış ki
Seçil ben artık dayanamıyorum.
Yaz döneminde çok sevdiği bocasına dehliyoruztorreira 35ine kadar burada dostum öyle bir mallık yapamayız
Osi
Bay-muci-sane
Oulai-lemina
Eren-batagov-sanchez-sallai
Uğurcan
Seçil ben artık dayanamıyorum.
Öyleymis gerçekten. Ajax i nereden çıkardım bilmiyorum. İçkiliyim ondan herhaldeYoo ferencvarosda
Öyleymis gerçekten. Ajax i nereden çıkardım bilmiyorum. İçkiliyim ondan herhaldeSarkastik yorum yaptim. Toth Ferencvaros’da oynuyor, Ajax degil.
Kavukcu caktirmadan ingiltereye gidiyormus
Italyada borulari gördü kacti
Hala İtalya'da imiş sanırım yanlış uçak bu.Herşey tahmin ettiğim gibi ilerliyor. İngilterede fazla barınamaz. Ben yrın gece döner diye bekliyorum ama hazır adaya gelmişken 1-2 gün takılayım deyip pazar dönebilir