Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
£2M loan fee + £25M option to buy.

1768552321361.webp

Okan da yönetim de bu kulübe zarar vermeye başladı. Transfer icin hic bir planları yok bu adamların

F/P açısından iyi kötüde olsa min 1 yıl düzenli katkı alabildiğin
Osimhen,İcardi,Davinson,Sallai,Torreira,eren,Oliveira, bardakçı,Lemina belki sara dahil edilebilir

37 transferde 9-10 tanesi tutmuş 1/4 çok kötü transfer karnesi

Daha burda Seferovic,Mata gibi oyuncular yok. Danimarkalı stoper vardı çaprazı kopardı kiralık gitti geldi uzun boylu ismini unuttum o yok.

Bakambu,Zaha,Ziyech,Batshuayi uzar liste.

Bunlardan transfer bekliyoruz bizde işte

Bu AK gs taraftarını mensubu olduğu siyasi parti seçmeniyle aynı zekada sanıp 2-3 yalan haberle kandırmaya ve oyalamaya çalıştı alenen. İlk gittiği günden beri çok belliydi gaz alma operasyonu olduğu. 2 gram onuru varsa sıçtım bıraktım gidiyorum der de bunlarda o da yok malum.

21 Ocak Atletico maçı
24 Ocak KGümrük dep
28 Ocak City dep

Transfer falan oyalayın bakalım İtalya’ya kaçıp atlatın taraftarı, şu maçları nasıl atlatacaksın Kavukçu ? Hep birlikte göreceğiz az kaldı…

Yıllık 5M bayılmayacağımız oyunculara asla yönelmeyeceğiz galiba. İlla yıllık 5 basıcaz.

Ne zaman ucuz satılmaya müsait genç adam alınacak acaba
Okan hocamız istemiyor. Elitttt topçu istiyor illa ki. 1 tane aldırıp yetiştirdiği adam yok 4. Senesi olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eli bos dönecegi zaten belliydi günler öncesinden

Her oyuncu bize gelmek istiyor ama biz secmekte zorlaniyoruz diyecektir

kimle görüştüğü de belli değil geziyor orada anca , hani teşekkür edeceği bir kulüp de yok güzel ağırladıkları için

F/P açısından iyi kötüde olsa min 1 yıl düzenli katkı alabildiğin
Osimhen,İcardi,Davinson,Sallai,Torreira,eren,Oliveira, bardakçı,Lemina belki sara dahil edilebilir

37 transferde 9-10 tanesi tutmuş 1/4 çok kötü transfer karnesi

fatih hocam da omer bayramla basari kovalasin

Çok garip gerçekten. Yau bunlar ne kulüple ne oyuncuyla bile daha önce iletişime geçmemişler.

Hani ilk bi adım atarsın, yeşil ışık yanarsa gider uğraşırsın.

Bunlar SA BİZ GELDİK diye milanoya uçuyor, oradan Londra falan.

E abicim ver o parayı bize, biz de sizin yaptığınızdan daha zararlı bitirmeyiz ki transferi.

Üstelik bizim için Galatasaray'ın kuruşu bile kıymetli, inanın çok daha değer vererek harcarız o parayı.

Kötü niyetli olsanız valla sövecem, anlıyorum ki kötü niyetli değil düpedüz beceriksizsiniz. Kafası basmayan adama niye kızayım, sizi orada tutanlara yani büyük ulu pradatör başkan armada Dursun Başgan'ın suçu hepsi.

Erten Timur sonrası kendine rakip olabilecek isimler çıkmasın diye daha düşük profilde isimleri seçti getirdi yönetime.

Haldun Üstünel gibi, Erden Timur gibi duruşuyla vs yakışan yöneticilerden buralara düştük.

Çok garip gerçekten. Yau bunlar ne kulüple ne oyuncuyla bile daha önce iletişime geçmemişler.

Hani ilk bi adım atarsın, yeşil ışık yanarsa gider uğraşırsın.

Bunlar SA BİZ GELDİK diye milanoya uçuyor, oradan Londra falan.

E abicim ver o parayı bize, biz de sizin yaptığınızdan daha zararlı bitirmeyiz ki transferi.

Üstelik bizim için Galatasaray'ın kuruşu bile kıymetli, inanın çok daha değer vererek harcarız o parayı.

Kötü niyetli olsanız valla sövecem, anlıyorum ki kötü niyetli değil düpedüz beceriksizsiniz. Kafası basmayan adama niye kızayım, sizi orada tutanlara yani büyük ulu pradatör başkan armada Dursun Başgan'ın suçu hepsi.

Erten Timur sonrası kendine rakip olabilecek isimler çıkmasın diye daha düşük profilde isimleri seçti getirdi yönetime.

Haldun Üstünel gibi, Erden Timur gibi duruşuyla vs yakışan yöneticilerden buralara düştük.

Seni bile delirttiler troll kasamadan sinirlendin

fatih hocam da omer bayramla basari kovalasin

Çok kıymetli Fatih hocamıza da yıllarca çok iyi kadrolar kuruldu. GSC arşiv'de tüm mesajlar mevcut, Fatih hoca eleştirilirken de Lucescu kiralık oyuncularla ŞL çeyrek oynattı fatih hocama getirin 5 milyon euro maaşlı oyuncuları yazılıyordu burada.

Seni bile delirttiler troll kasamadan sinirlendin

Selam renktaş, troll mesajlar atmamın sebebi hem biraz goygoy dönsün, hem sohbet olsun diye. Yoksa çok canım sıkkın olanlara.

Haa Galatasaray hiçbir zaman 2005 vs o yıllardaki kadar çulsuz duruma bi daha düşmez ama ne olursa olsun çöpe giden her para yazık günahtır ve muhakkak arayacağımız paralardır.

Ben buna yanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt