Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.961
- 7.456
- 1.548
2 Ocakta açılan transfer döneminde yarın ilk maçımıza çıkıyoruz ve ligdeki son maçımızla aynı kadro. 1 tane bile ekleme yapamadılar. Yazıklar olsun size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta sonra kadromuz yeterli okan buruk 2 takviye bekliyor.2 Ocakta açılan transfer döneminde yarın ilk maçımıza çıkıyoruz ve ligdeki son maçımızla aynı kadro. 1 tane bile ekleme yapamadılar. Yazıklar olsun size

1 hafta sonra kadromuz yeterli okan buruk 2 takviye bekliyor.
F/P açısından iyi kötüde olsa min 1 yıl düzenli katkı alabildiğin
Osimhen,İcardi,Davinson,Sallai,Torreira,eren,Oliveira, bardakçı,Lemina belki sara dahil edilebilir
37 transferde 9-10 tanesi tutmuş 1/4 çok kötü transfer karnesi
Korkma kardeş ufaktan alıştır kendini.Yemin ediyorum korkuyorum son günlerde paniğe kalıp Oulaiye 25-30 sıkacaklar diye.
Yapmazlar diye kendinden emin kimseyi bulamazsın aklı başında. Çünkü gerçekten yaparlar
Yusuf var onu oynatır yeni transfer diye hocamız2 Ocakta açılan transfer döneminde yarın ilk maçımıza çıkıyoruz ve ligdeki son maçımızla aynı kadro. 1 tane bile ekleme yapamadılar. Yazıklar olsun size
Okan hocamız istemiyor. Elitttt topçu istiyor illa ki. 1 tane aldırıp yetiştirdiği adam yok 4. Senesi olacak.Yıllık 5M bayılmayacağımız oyunculara asla yönelmeyeceğiz galiba. İlla yıllık 5 basıcaz.
Ne zaman ucuz satılmaya müsait genç adam alınacak acaba
Bizde kanat ariyalim suan ki rakamlards bedava.
F/P açısından iyi kötüde olsa min 1 yıl düzenli katkı alabildiğin
Osimhen,İcardi,Davinson,Sallai,Torreira,eren,Oliveira, bardakçı,Lemina belki sara dahil edilebilir
37 transferde 9-10 tanesi tutmuş 1/4 çok kötü transfer karnesi
Çok garip gerçekten. Yau bunlar ne kulüple ne oyuncuyla bile daha önce iletişime geçmemişler.
Hani ilk bi adım atarsın, yeşil ışık yanarsa gider uğraşırsın.
Bunlar SA BİZ GELDİK diye milanoya uçuyor, oradan Londra falan.
E abicim ver o parayı bize, biz de sizin yaptığınızdan daha zararlı bitirmeyiz ki transferi.
Üstelik bizim için Galatasaray'ın kuruşu bile kıymetli, inanın çok daha değer vererek harcarız o parayı.
Kötü niyetli olsanız valla sövecem, anlıyorum ki kötü niyetli değil düpedüz beceriksizsiniz. Kafası basmayan adama niye kızayım, sizi orada tutanlara yani büyük ulu pradatör başkan armada Dursun Başgan'ın suçu hepsi.
Erten Timur sonrası kendine rakip olabilecek isimler çıkmasın diye daha düşük profilde isimleri seçti getirdi yönetime.
Haldun Üstünel gibi, Erden Timur gibi duruşuyla vs yakışan yöneticilerden buralara düştük.
fatih hocam da omer bayramla basari kovalasin
Seni bile delirttiler troll kasamadan sinirlendin