Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu torreira gundemi tam olarak nedir? Kacirdigim bir haber mi var acep?
Menajerinden önce kendisi bocada oynamak istiyorum falan dedi

İki kez sözleşmesine vurgu yaptı ve planlamasında güney amerikya donusten bahsetti

Üstüne Menajeri bugün resmi yazışmalar var ve torreira motive olamıyor dedi

Yönetim yönetim olsa bugun manu kone+mandela keita indirir

Şu torreira ve leminaya muhtaç etmez bizi

Berkanı göndermeyecektik biz Berkan kalmalıydı sayısal olarak çok eksik kaldık Kaan Ayhan’a falan bin defa tercih ederdim düzenli oynasa f5 in sahtekar ismailinden daha topçu

Menajerinden önce kendisi bocada oynamak istiyorum falan dedi

İki kez sözleşmesine vurgu yaptı ve planlamasında güney amerikya donusten bahsetti

Üstüne Menajeri bugün resmi yazışmalar var ve torreira motive olamıyor dedi
Oyun ve gidisat coskulu degil gecilen 3 senenin aksine.

Taraftarin halinden hissederler bunu.

Ben bir sey aramiyorum altinda. Guzel cillop hayati durduk yere kimse birakmaz. Takimdaki en kilit isim. Hoca bazen buna cok guveniyor iste. Su 3 senede daha destroyer modda bir takim olmaliydik

Berkanı göndermeyecektik biz Berkan kalmalıydı sayısal olarak çok eksik kaldık Kaan Ayhan’a falan bin defa tercih ederdim düzenli oynasa f5 in sahtekar ismailinden daha topçu
Gonderebilirsin. Onda sorun yok. Cocukta artik dellenmistir surekli yedek oturmaktan.

Ama gondermeden once kulubeni doldurman lazimdi. Planlama hatasi gene

Belki yerine denenecek gokdeniz sag bek oynatildi mesela.

Yav torreiraya devrim gel barışalım desin at gibi koşturur sahada icardinin az değişik versiyonu işte

35 milyon bonservis + 7 milyon maaş verip Fofona alınmasındansa 13 milyon bonservis+ 2.5 maaşa Onyedika'yı isterim. İyi oyunu bence. Asıl isteğim ise 20 milyon bonservis +2.5 maaşa Mandela Keita olurdu.

Hadi Ruiz filan neyse de Gündüz'u Onyedika için mi almadık?

Gonderebilirsin. Onda sorun yok. Cocukta artik dellenmistir surekli yedek oturmaktan.

Ama gondermeden once kulubeni doldurman lazimdi. Planlama hatasi gene

Belki yerine denenecek gokdeniz sag bek oynatildi mesela.
Aynen öyle abi berkanı çok beğenen biri değilim ama şans verilmeliydi gönderiyorsanda yerine adam bulmuş olacaksın işte

Torreira'nın son açıklamalarında benim için bir nevi sıkıntılı diyeceğim tek konu İcardi bölümü.

Takımdaki güney amerikalılar İcardi'yi aşırı seviyor. Hatta onu böyle bir nevi kahraman gibi görüyorlar.

İcardi'yle takım/taraftar arasında bi ters düşme yaşanırsa tüm takımı olumsuz etkiler belli ki.

Neyse Antep maçında camarayı izleyelim Torreirayı ezişini zevkle takip edeceğim

Onyedika, tarz olarak musrati ve nzonziye benziyor. Öyle adamlar bu ligde iş yapamadı. Vazgeçin bu işten.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli takımda Ndidi kazmasının yedeğini 15 milyon vererek almayız herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt