Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.
Barış yunus yedek mi kalsın diyen taraftarla aynı kafadalar hepsi

Lookman +Tell lazım

Sürekli gidecem diyen torreira ve kronik lemina yerine de 2 ortasaha

Onyedika’yı yazın alsaydık eğer sezon genelinde yine hiçbir şey değişmeyecekti. Tam olarak nasıl bir fark yaratacağını düşünüp her transfer dönemi listemizde yer alıyor anlamıs değilim.
Scout sefimizin oyuncu portföyü çok kısıtlı. Sürekli aynı adamları onerip duruyor.

Benim daha cok anlamadigim nokta

Madem fofana, onyedika vs gerekiyordu bu takima.

Neden agsutosta ugurcana 30+ gomduk. 15-20 ye temmuzda kaleci bitirilebilirdi gayet (buna singo 30 da dahil edilebilir)

Neden bu isimlere yazin yonelinmedi - zaten yazilmayan cizilmeyen oyuncu kaleci kalmadi.

Trabzonda futbol dehasi mi varda oluai buluyor ucuza mesela?

Gs taraftari ile aynı beyne sahip yönetim

Sağlıklı icardi gecen sezon 3-5-2 de canı çıkana kadar oynayabilir

Barış dengesiz ve istikrarsız,yunus ameliyatlar sonrası yarım yamalak bütün sezon idare edebilir

Yeterki baris ve yunusu tehdit edecek tek kişi gelmesin takıma

İkisinin osimhen ve icardiye yaptığı toplam asist 10u geçmez.kerem kadar asistleri yok icardiye.

Benim daha cok anlamadigim nokta

Madem fofana, onyedika vs gerekiyordu bu takima.

Neden agsutosta ugurcana 30+ gomduk. 15-20 ye temmuzda kaleci bitirilebilirdi gayet (buna singo 30 da dahil edilebilir)

Neden bu isimlere yazin yonelinmedi - zaten yazilmayan cizilmeyen oyuncu kaleci kalmadi.

Trabzonda futbol dehasi mi varda oluai buluyor ucuza mesela?
Baştakiler için ben artık iyi düşünmüyorum hepsi bir hesaba göre hareket ediyor

Yav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.
Fener'de aktif 8 tane hücumcu var
Bizde bu sayı İcardi ve Ahmet Kutucu ile sadece 6
Önde 4 lu oynarken kenarda sağlam adam yok defolu yani
Öndeki kimseyi dinlendiremiyorsun dinlendirdiğin anda da oyundan düşüyorsun tehdit edemiyorsun
Misal fb maci

Bak mariano-feghouliyi çok aradım.sanenin arkasinda adam gibi bi bek yok çünkü

Rodrigues-Gomisi çok aradım

Ama kerem-icardi işbirliğini hatirlayip keremi bile arayacağım hiç aklıma gelmezdi icardi için

Osimhene lookman lazım bize de

İyi hatırlıyorum bir kaç sene önce onyedika'nin adı bizimle anıldığında burada sevinçle karşilanmişti. Ne oldu da şimdi burun kıvrılıyor?
Çıkan isimler yükseldikçe böyle oluyor. Mevcut kadronun genelinde performans ve konsantre düşüklüğü ve yönetimsel zafiyet yaşarken biz yine sadece transferle her şey düzelecek düşüncesine daldık gidiyoruz.

Fener'de aktif 8 tane hücumcu var
Bizde bu sayı İcardi ve Ahmet Kutucu ile sadece 6
Önde 4 lu oynarken kenarda sağlam adam yok defolu yani
Öndeki kimseyi dinlendiremiyorsun dinlendirdiğin anda da oyundan düşüyorsun tehdit edemiyorsun
Misal fb maci
Bizden başka yedekten hızlı kanat oyuncusu sokamayan bir takım var mıdır vallahi benim aklım almıyor futbol 101 bu yav

Birde yani surekli ilk 11 e adam mantigi biraz baydi.

Ortashaya 2 tane 11 lik adam aldin diyelim. Sara satiliyor diye algilanacak .

Kulubeyi dusunerek transfer niye hic yapilmiyor. Elindekini rekabete sokacak yukseltecek.

Cunku dar kadroda her oyuncu biliyor forma onda, maas onda, izin gunleri... 0 risk bol kazancli bir duzen var. Ben bunu anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt