Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet başlamışlar yine,diger ortasahalar olmazsa onyedika bugün biter geyiğine

30m Euroya Guendouzi evet pahalı ama çıkan isim ve fiyatları görünce keske 30 a biz alsaymışız diyorum.

Avrupa kisminda hak veririm ama ligde rekor puan toplamasak her sene fener sampiyonlugu izliyorduk ...
Bu kisim fazla kucumseniyor ya olay sirf parayla da olabilecekse liverpool sampiyon kadronun ustune 500 milyon para harcayip havlu atmazdi ilk yaridan ..
Takimi 3 yil sampiyon yapip o doygunlukla zirvede tutmak burada yazildigi kadar kolay degil..
Buna katilmakla beraber tek ince diyecegim tamamen hoca becerisiyle mi oldu acabayi sorgulamiyor degilim.

Sahada cozum bulmak zorlasiyor hatta bulamiyor. İlerisi 2 isim + gununde olan yerli olmazsa hareketsiz. Oyuncu degisiklikleri sabit- mecbur olmazda 70ten once asla degistirmiyor vs vs. Kritik ya da final niteligindeki maclarda eger mac vitrinlikse harika seyler izliyoruz 45 60 dk. Degilse ama hep problem cikiyor.

Athletico maci cok seyi gosterecek benim adima. Orda mesela muhtemelen iyi baslayacagiz maca. Ama kotu sonucla biterse ve cityden puan almadan ilk24 yapamayacagimiz durumda olursak o zaman sorunlar buyuk.

Turkiye ligi manipulasyon ve para harcamakla duz orantili, zaten sorun burasi. Secimi kazanma, problemleri sifirlama stratejisi var sampiyonlukla.

Avrupada hep olumlu baslayip avantaj kullanamamak ligdeki mantalitenin sonucu bana gore. Bunu kiracak hoca izlemek istiyorum ben. Kendini biraz bu yonde degistirirse gayet okan hoca da olabilir bu ama umudum pek yok

Yonetim+hoca kombosuda bizde cok tatmin etmiyor acikcasi. Olanlama etme harcamaya onay verme , ne bileyim...

okan burukun elit oyuncu tanımı tamı tamına onyedikadır

dünya üzerinde topçudan bu kadar anlamayan başka bir td daha yoktur

gsnin paralarını millete peşkeş çekiyor yıllardır

anasını ağlattı kulübün trde şampiyonluk alacam diye, onu da ıkına ıkına alıyor

geçen sene osi, ondan önceki 2 sene icardi

torreira gitsin sorun yok, uğurcan’ı da küstürelim

hocam kaan ayhan ve günay güvenc adlı evlatlarıyla şovunu yapar yine

İyi hatırlıyorum bir kaç sene önce onyedika'nin adı bizimle anıldığında burada sevinçle karşilanmişti. Ne oldu da şimdi burun kıvrılıyor?

Neyse diğer ortasahalari beklemeye devam edek

Şu mandela keita gelsin en azından

Bentancur Tottenham'da oynamıyor muydu yav?
:asd:

okan burukun elit oyuncu tanımı tamı tamına onyedikadır

dünya üzerinde topçudan bu kadar anlamayan başka bir td daha yoktur

gsnin paralarını millete peşkeş çekiyor yıllardır

anasını ağlattı kulübün trde şampiyonluk alacam diye, onu da ıkına ıkına alıyor

geçen sene osi, ondan önceki 2 sene icardi
ilk sene'de gomis

Bu ne abi bu mu fizikli mücadeleci adam
9005d46859e6735bbd5369789a119eda.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt