Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kışın kimse iyi oyuncusunu bize ucuza göndermez. Ben artık bu plansizliktan çok sıkıldım. Yazın kontenjan olmasına rağmen genç oyuncu almayıp boş bıraktılar. Şimdi de genç oyuncu alacağız diyorlar. Yazın 10 milyona alacağın oyuncuya 20 fiyat çekecekler. Ha fb de bir başarısı olmamasına rağmen milyonlar harcıyor ama beni onlar ilgilendirmiyor. Senin sınırsız harcayacak ve ses cikarilmayacak başkanın olmayacak. Bir gün floryanin suyu da bitecek.

Hoca dönem baṣi ders aldik gecmiṣ transfer dönemlerinden demiṣti. Baya ders almiṣa benziyoz. Gidip gene belcikadan cuesta cöpu gibi onyedika alip gelecekler🤦‍♂️

Tjkli çöpdidinin yedeği sütçü beygiri kılıklı herife kamyonla para verip transfer diye önümüze mi koyuyorsunuz insana seyrettirdikleri UTANÇ UTANÇ transferidir UTANIN ben bu gsli değilim bunun adı gs falan değil

En az 3 yıl daha burada Torreira.

Yok öyle gitmek falan.

Biraz ilgi istiyor olabilir arada taraftar özel tribüne çağırır biter.

Onyedika’dan ise daha iyisini alamaz bizimkiler. Saçma sapan transfer yapacaklar yoksa.

Gidip

Onyedika-15.000.000 Euro
Hakan Ç.-22.000.000 Euro

Verip alsınlar daha iyisini beceremezler bunlar en azından gelmek istiyorlar.

Abi tudoru ovuyorsunuz devaminda ne basarisi oldu Nuri dediniz ne basarisi oldu Torrenti bile 2 pas yaptirdi diye ovuyorsunuz .. Madem herkes Okandan iyi hoca neden kariyerinin devami bombok ilerliyor bu adamlarin ?
Okan hocayi guzellemek derdinde degilim ama ortaya bir done atiyorsaniz alti dolu olmali ... Okan hunharca para harcadiysa fener de tarihte gorulmemis paralari harcadi..

Bunların Onyedika'yı alması başarıdır. Dua edin onu alabilsinler.

Ertan göre onyedika 15 milyondan az.yalan oldugu da burdan belli

Abi tudoru ovuyorsunuz devaminda ne basarisi oldu Nuri dediniz ne basarisi oldu Torrenti bile 2 pas yaptirdi diye ovuyorsunuz .. Madem herkes Okandan iyi hoca neden kariyerinin devami bombok ilerliyor bu adamlarin ?
Okan hocayi guzellemek derdinde degilim ama ortaya bir done atiyorsaniz alti dolu olmali ... Okan hunharca para harcadiysa fener de tarihte gorulmemis paralari harcadi
Bu kisim hem dogru hem turkiyedeki algilar yuzunden yanlis.

276 M euro mu ne toplam harcanan transferlere (bi gorsel gordum onun uzerine yazdim) osimhen haric 200 diyelim.

Biz harcarken fener medya yuzudnen altta kalmamak icin harcadi. Fakat o parayla makine gibi isleyen isler yapilabilirdi . Elestirilen kisim bu. Cunku sonra ne avrupa kaliyor ne bisey. Arsenal bile oyuna 16 yasina mi 17 yasinda mi ne bi genci var , o oyuna girince bayram ediyor tribunler.

Biz 14 oyuncuyla sonra sakatlik bilmemnesiyle ugrasiyoruz. Maas butcesi yonetim beceriksizliginden tavan yapti bu ekonomide hem... Fenerin harcadigi paranin bize etkisi katkisi eksisi hic yok. Tamamen bos bir gundem acikcasi o.

Ben hocayi elestirirken direkt kendi ile alakali olarak dar kadro fantazisiyle yuksek perdede kalip , basarisiz sonucta hep ders almasindan biraz usandim . 4 sene bitecek- yapilanma ve planlama hala rezalet.

Onyedika gelirse bu takımı destekleyeni sevsinler bu saatten sonra

Bu kisim hem dogru hem turkiyedeki algilar yuzunden yanlis.

276 M euro mu ne toplam harcanan transferlere (bi gorsel gordum onun uzerine yazdim) osimhen haric 200 diyelim.

Biz harcarken fener medya yuzudnen altta kalmamak icin harcadi. Fakat o parayla makine gibi isleyen isler yapilabilirdi . Elestirilen kisim bu. Cunku sonra ne avrupa kaliyor ne bisey. Arsenal bile oyuna 16 yasina mi 17 yasinda mi ne bi genci var , o oyuna girince bayram ediyor tribunler.

Biz 14 oyuncuyla sonra sakatlik bilmemnesiyle ugrasiyoruz. Maas butcesi yonetim beceriksizliginden tavan yapti bu ekonomide hem... Fenerin harcadigi paranin bize etkisi katkisi eksisi hic yok. Tamamen bos bir gundem acikcasi o.

Ben hocayi elestirirken direkt kendi ile alakali olarak dar kadro fantazisiyle yuksek perdede kalip , basarisiz sonucta hep ders almasindan biraz usandim . 4 sene bitecek- yapilanma ve planlama hala rezalet.

Avrupa kisminda hak veririm ama ligde rekor puan toplamasak her sene fener sampiyonlugu izliyorduk ...
Bu kisim fazla kucumseniyor ya olay sirf parayla da olabilecekse liverpool sampiyon kadronun ustune 500 milyon para harcayip havlu atmazdi ilk yaridan ..
Takimi 3 yil sampiyon yapip o doygunlukla zirvede tutmak burada yazildigi kadar kolay degil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt