Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Eger bons 15in altinda olmasi dogruysa hemen gelsin baslasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın emri çakacaklar onu da işte son güne bırakacaklar ki taraftar sevinecek duruma gelsin diye. hele bir gelsin de yönetimine hocasına bir güzel söveyimDiyoruz abicim beklemesinler alsınlar.
Bu kisim hem dogru hem turkiyedeki algilar yuzunden yanlis.Abi tudoru ovuyorsunuz devaminda ne basarisi oldu Nuri dediniz ne basarisi oldu Torrenti bile 2 pas yaptirdi diye ovuyorsunuz .. Madem herkes Okandan iyi hoca neden kariyerinin devami bombok ilerliyor bu adamlarin ?
Okan hocayi guzellemek derdinde degilim ama ortaya bir done atiyorsaniz alti dolu olmali ... Okan hunharca para harcadiysa fener de tarihte gorulmemis paralari harcadi
Bu kisim hem dogru hem turkiyedeki algilar yuzunden yanlis.
276 M euro mu ne toplam harcanan transferlere (bi gorsel gordum onun uzerine yazdim) osimhen haric 200 diyelim.
Biz harcarken fener medya yuzudnen altta kalmamak icin harcadi. Fakat o parayla makine gibi isleyen isler yapilabilirdi . Elestirilen kisim bu. Cunku sonra ne avrupa kaliyor ne bisey. Arsenal bile oyuna 16 yasina mi 17 yasinda mi ne bi genci var , o oyuna girince bayram ediyor tribunler.
Biz 14 oyuncuyla sonra sakatlik bilmemnesiyle ugrasiyoruz. Maas butcesi yonetim beceriksizliginden tavan yapti bu ekonomide hem... Fenerin harcadigi paranin bize etkisi katkisi eksisi hic yok. Tamamen bos bir gundem acikcasi o.
Ben hocayi elestirirken direkt kendi ile alakali olarak dar kadro fantazisiyle yuksek perdede kalip , basarisiz sonucta hep ders almasindan biraz usandim . 4 sene bitecek- yapilanma ve planlama hala rezalet.