- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
17k benden ret yedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pizza yiyip gelecekler herhaldeNe yapıyon ula Milano'da?
Bu sayıyı her gün niye düşürüyonuz yaw3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.
Barış yunus yedek mi kalsın diyen taraftarla aynı kafadalar hepsiYav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.
Scout sefimizin oyuncu portföyü çok kısıtlı. Sürekli aynı adamları onerip duruyor.Onyedika’yı yazın alsaydık eğer sezon genelinde yine hiçbir şey değişmeyecekti. Tam olarak nasıl bir fark yaratacağını düşünüp her transfer dönemi listemizde yer alıyor anlamıs değilim.
Biz kimiz? Ben tekim.Bu sayıyı her gün niye düşürüyonuz yaw
Baştakiler için ben artık iyi düşünmüyorum hepsi bir hesaba göre hareket ediyorBenim daha cok anlamadigim nokta
Madem fofana, onyedika vs gerekiyordu bu takima.
Neden agsutosta ugurcana 30+ gomduk. 15-20 ye temmuzda kaleci bitirilebilirdi gayet (buna singo 30 da dahil edilebilir)
Neden bu isimlere yazin yonelinmedi - zaten yazilmayan cizilmeyen oyuncu kaleci kalmadi.
Trabzonda futbol dehasi mi varda oluai buluyor ucuza mesela?
Fener'de aktif 8 tane hücumcu varYav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.
Çıkan isimler yükseldikçe böyle oluyor. Mevcut kadronun genelinde performans ve konsantre düşüklüğü ve yönetimsel zafiyet yaşarken biz yine sadece transferle her şey düzelecek düşüncesine daldık gidiyoruz.İyi hatırlıyorum bir kaç sene önce onyedika'nin adı bizimle anıldığında burada sevinçle karşilanmişti. Ne oldu da şimdi burun kıvrılıyor?
Koskoca adamı başına koyacağına,La deli misiniz
Bizim beceriksizler 25-30 sıkmadan 15 veya altına Onyedika'yı alırsa
Öpüp başıma koyarım
Abi adamı 20den asagi salmazlar.mevzu da buLa deli misiniz
Öpüp başıma koyarım
Bizden başka yedekten hızlı kanat oyuncusu sokamayan bir takım var mıdır vallahi benim aklım almıyor futbol 101 bu yavFener'de aktif 8 tane hücumcu var
Bizde bu sayı İcardi ve Ahmet Kutucu ile sadece 6
Önde 4 lu oynarken kenarda sağlam adam yok defolu yani
Öndeki kimseyi dinlendiremiyorsun dinlendirdiğin anda da oyundan düşüyorsun tehdit edemiyorsun
Misal fb maci
Koskoca adamı başına koyacağına,
Başını adama koy, daha az yorulursun hem.
1 haftadır avrupa turu yapmaya getek yok kiLa deli misiniz
Öpüp başıma koyarım