Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha Torreira işi geyik sanıyordum ama sahici çıktı.
Şimdi gel de bunlardan 3 orta saha transferi bekle

Torreira'nın kısa sürede 2 kez aynı açıklamaları yapması ve menajerinin açıklaması boş yere degil zaten.

Belli ki ailesinin yakınında olmak istiyor artık ve ailesi de dönmesini istiyor.

Muslera zaten gitti ve olası Icardi ayrılığı sonrası sözleşme sonunu beklemeye pek niyeti yok gibi.

@Osman Çevik neden kızdın reis?!

Okan gitsin ne olursa olsun mu? <=> Okan sevilmese de kalsın ama transferler gelsin takımım güçlensin galatasarayım başarıdan başarıya koşsun mu?

Bi daha düşün makul olan hangisi?! :hat:
Bence başarı tarlayı arazi malını mülkünü satıp kıytırık lig şampiyonluğu için her yıl 100-150 milyon harcamak değildir adamım. Onlar da bir gün biter. Şampiyonlar ligine de yakında direkt katılamayacağız zaten geçen yıl olduğu gibi. Sadece giriş parasıyla nereye kadar. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor.

Ayrıca soruda iki şık var. 1.sinde istediğiniz td olacak diyor. 2.sinde okan +marmush 5 yıl diyor. Klopp ya da Enrique istiyorum mesela. Ben sana sorayım okan+marmush bi klopp etmez mi

Apocumun uzerine oyunlar oynaniyor

Bana bu inandırıcı geliyor

Bi boktan anlıyomuş gibi ona veto buna veto ulan böyle transfer mi yapılır

Bütçeyi baştan söyle ona göre oyuncu bakılsın

Gidip point otelin önüne sıçtıracaklar gerçekten insanları sonunda

Yönetim baktı transfer yapamıyor, kolpadan Torreira gidecek haberleri çıkartıyorlar
İşin sonunda transferi geçtim Torreira takımda kalsa şükredecek duruma düştük

Başkanın kendisi 10 gün önce demedi mi transferde gerekeni yapacağız diye

Samiyen de twit atmadi mi para konusu yalan diye

Daha geçen okan hoca paraya kiyacagiz demedi mi

Ufurukcu köpekler sizi

25-30 milyon bonservis veriyorlarsa o zaman devre arası gitmesine de izin verirdim Torreira'nın. Oradan gelecek para ve senin de orta saha transferin için ayırdığın bütçe ile toplam 55-60 milyon euro orta saha bütçesi oluyor. Mandela Keita, Makau, Kevin Danois'i alırdın o bütçeyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt