Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı az süreye rağmen Serie A gibi bir ligde skor katkısı yapmış, yani pek dipte birisi de değil manasında belirtmiştim ben onu, yoksa dediğin gibi örnekleme yapmak zor o sürelerle. Biz bu herifi istediğimiz zaman zaten 8 numaraya istemiyor muyduk ve transfer yaptıran çıkışını da öyle yapmamış mıydı? Ben 10 numara olarak değil 8'e düşünüyorum onu, Sara ve İlkay'ın o veya bu sebeple yapamadığı şeyleri yapsa bile ciddi level atlarız. Torreira ise zaten iyiden iyiye ileri hat oyuncusu olmuş durumda. Yani Torreira'nın pek geride (merkezde) oynama durumu kalmadı artık.

8 oynatıcam diyorsan Torreira-Samardzic ve bir ofansif orta saha yapacaksın herhalde? Belki koşar eder tempolu bir çocuktur ama sonuçta 10 numaraya yakın karakterde. Yumuşak olur o orta saha. Biz merkez orta sahaya Torreira'ya partner 6 numara karakterli biri arıyoruz. Yani adına 8 bile desen daha top kazanan, daha agresif, tempolu, alan kaplayan bir 6-8 no arıyoruz. Torreira'yı geride tutucu kullanmıyoruz çünkü. Önde pres yaptırıyoruz. Lemina oynamıyorsa veya formsuzsa veya stopere falan çekildiyse geride orta saha merkezini tutacak, geniş alanları kapatacak, ikili mücadele kazanacak, ama aynı zamanda topu da kullanabilecek kimse kalmıyor. Torreira her yere yetişmeye çalışınca da artık bir yerde nefesi bitiyor. Samardzic o boşluğu dolduracak biri değil gibi. Yok 10 oynatırsan da bizi tatmin edecek derecede bir skor katkısı veremez gibi geliyor işte bu sezondan çok geçen sezona falan bakınca. 40 yaşına merdiven dayamışken her maç gol/asist yazan Mertens'in daha genç ve diri hali ve ayrıca Lemina'nın istikrarlı, tempolu, prime dönemindeki gibi top taşıyanı vs lazım bize. Bu çocuk sanki ikisi de değil gibi...

Ha alırsın oynatırsın 3 tane 8'in biri gibi... İçlerinde en ofansif 8'in bu olursa kapanan takımlara karşı yine zorlanırsın ama belki oyunu kontrol gücün yükselir. Kanatlarına da daha çok yaratıcılık ve skor yükü düşer.

Bomboş bi gündem, sahaya çıktığı her maçta kendini paralıyor kötü sonuçlardan sonra sorumluluk alıyor, sokuk fethiye deplasmanı için kadroda olmamasına rağmen gitti.

20 maçtan birinde kötü oynuyo diye cahiller el ele vermiş ayaklanıyo burda

Adı geçen hiçbir adam isterse 30-40lık topçu olsun torreiranın 3.5 senedir verdiği istikrarlı katkıyı veremez. Baydı bu yüzü eskiyenlere tutulup durulması artık

Yazin gitsin. Komple bi refresh lazim

Torreiranın fiziksel dezavantajları herkesin malumu tamam da baskı altında iki ayağıyla da bu kadar iyi top kontrolü yapıp boşluğa oynayabilecek adam bulursanız gelsin kolay kolay top kaybı yapmıyor adam
sadece pas atıyor

rakibi sindirme yok

rakibi takip yok

hava topu zaten yok

rakip mal degilse ilerde topta calamıyor

arada uzun pas var

bide oyun sıkışınca sakatlık numarası ile bize nefes aldırıyor

sadee şunu düzelteyim yedeklerde ilkayı geri alıyorum ve transferi 10 numaraya istiyorum
Benim 4lüm:

Adam yiyen tempolu/sert orta saha
Driblingçi, ağır hücumcu on numara
Santrafor da oynayabilen kanat
Stoper (tercihen sol ayaklı ve genç)

28 Ocak- CL den elendik

3 Şubat- Avrupa’da transfer sezonu kapandı

4-Şubat- Antrenmanda Vitinha sinirlenip, luis enrique nin kafasında rakı şişesi kırdı

5 Şubat- Psg nin kadro dışı bıraktığı Vitinha için Kavukçu Paris’e gitti

6 Şubat- Vitinha Galatasaray’da

Böyle bir masal daha bekliyor heralde yönetim :asd:

Eğer şarap-viski falan değli de rakı şişesi kırıyorsa zaten Vitinha sinyali vermiş. Hatta biz ayartmış olabiliriz :)

artan maaşlar sonunda buna iyileştirme yapılmış mıydı

ya da barış gibi o iyileştirmede mi yetmiyor
4-4.5 bandına çıkarmıştık da Brezilya kulübü o maaşı veriyor demiş menajeri.

Kulüple anlaşmaya kalmış, Torr gitmek istiyor vs demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt