Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmazBu Torreira’nın menajerine de koyucam sonunda
Lucas derdi varsa kendi söylesin, çok gitmek istiyorsa da uzasın, nabız mı yokluyorlar yetti ha.
Kendisini yollara vuracak kero admin nolcek
Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmazBu Torreira’nın menajerine de koyucam sonunda
Lucas derdi varsa kendi söylesin, çok gitmek istiyorsa da uzasın, nabız mı yokluyorlar yetti ha.
Marmoush umarim cabuk aramiza doner, Haaland yoruluyor onu ara sira rotasyona almam gerekiyor diyen 3 gun once bizzat Pep.
Gecin bu fake haberleri.
ah nedimim ah
Aldığı az süreye rağmen Serie A gibi bir ligde skor katkısı yapmış, yani pek dipte birisi de değil manasında belirtmiştim ben onu, yoksa dediğin gibi örnekleme yapmak zor o sürelerle. Biz bu herifi istediğimiz zaman zaten 8 numaraya istemiyor muyduk ve transfer yaptıran çıkışını da öyle yapmamış mıydı? Ben 10 numara olarak değil 8'e düşünüyorum onu, Sara ve İlkay'ın o veya bu sebeple yapamadığı şeyleri yapsa bile ciddi level atlarız. Torreira ise zaten iyiden iyiye ileri hat oyuncusu olmuş durumda. Yani Torreira'nın pek geride (merkezde) oynama durumu kalmadı artık.
O da imkansiz, Martinelli salak mi buraya gelsin yasi daha genc yarin Barcelona gibi takimlara da gidebilir.Kolpa haber olduğu kesin ama Burhan’ın anlattıkları tamamen martinelliyi özetliyor, imkansıza yakın bir şey
Ne marmoush'u yavKiralık Marmoush
Ve 17K
Bu 2si geliyor
Transfer bitiyor
Galatasaray küme düşüyor
sormuş cevapladım gönderin bunu demedim kiYani şöyle düşünelim Pukim
Takımda düzelmesi gereken şeyler listesi yapsak Torrik’e gelene kadar çooook kabarık bir liste bence
Ne marmoush'u yav
sormuş cevapladım gönderin bunu demedim ki
sadece pas atıyorTorreiranın fiziksel dezavantajları herkesin malumu tamam da baskı altında iki ayağıyla da bu kadar iyi top kontrolü yapıp boşluğa oynayabilecek adam bulursanız gelsin kolay kolay top kaybı yapmıyor adam
Benim 4lüm:sadee şunu düzelteyim yedeklerde ilkayı geri alıyorum ve transferi 10 numaraya istiyorum
Abv böyle isin..However, according to Haber Sarikirmizi,
28 Ocak- CL den elendik
3 Şubat- Avrupa’da transfer sezonu kapandı
4-Şubat- Antrenmanda Vitinha sinirlenip, luis enrique nin kafasında rakı şişesi kırdı
5 Şubat- Psg nin kadro dışı bıraktığı Vitinha için Kavukçu Paris’e gitti
6 Şubat- Vitinha Galatasaray’da
Böyle bir masal daha bekliyor heralde yönetim![]()

4-4.5 bandına çıkarmıştık da Brezilya kulübü o maaşı veriyor demiş menajeri.artan maaşlar sonunda buna iyileştirme yapılmış mıydı
ya da barış gibi o iyileştirmede mi yetmiyor