Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma Okan Buruk başlığı geliyor :)

Şurada bazı yüzsüzler var bugün ağlıyorlar!

Uyardık sizleri!

Bu adam Galatasarayın başına gelmiş en büyük felaketdir
bize sadece pirus zaferi yaşatıyor!

Yazık ki ne yazık
Çok yaralandım Okan buruk konusunda. Okları fırlattılar ama ölmedik masonum

Fethiyespor maçının sonlarına doğru Yusuf Demir neden 8 numarada denendi diyordum, hoca bugünleri önceden görmüş tahmin etmiş demek ki

IMG_8224.webp

Takimin yedek klubesi araliktan beri boş,transfer acildi kac gün oldu 2.yari basliyo halen boş inanilir gibi degil ya
İyi kötü bı Berkan vardı yedekten falan idare ederdi onu bile gönderdiler. Ben bı kadar beceriksiz insanı bir arada görmedim. Gardi olmasın şimdiye çoktan göndermişti taraftar bunları...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara denen herife güvenilmeyeceğini anlamıştır herhalde herkes. Herifin bacaklar çubuk kraker gibi olmuş. Açın bakın ilk geldiği zamana. Zerre çalışmadığı o kadar belli ki antrenmanda sakatlanmış. Tabii oynayan oynamayan herkesin sakatlanmasının kesinlikle okanla ve onun müthiş atletizm ekibi ile alakası yoktur.
Renktaşım kusura bakma da uzaktan yakından katılmıyorum yaptığın yoruma, bu sene aşağı yukarı sezonun ilk yarısında futbolcularımızın yaşadığı sakatlık ve cezaları yazıyorum
Uğurcan=>Adele sakatlığı yaşadı 4 maç kaçırdı
Davinson=>Sarı ve kırmızı kartlar sebebiyle 2 maç kaçırdı
A.Ünyay=>Yeni sakatlandı 6-7 maç kaçırabilir
Jakobs=>Baldır sakatlığı yaşadı 2 kere 5 maç kaçırdı Afrika Kupasına gitti
Eren=>Aldığı cezadan dolayı 9 maç kaçırdı
Singo=>Uyluk sakatlığı yaşadı 2 kere 14 maç kaçırdı
Sallai=>Kırmızı kart cezası yüzünden 2 maç kaçırdı
Lemina=>Çeşitli sakatlıklar sebebiyle 9 maç kaçırdı Afrika kupasına gitti
Kaan=>Çeşitli sakatlıklar sebebiyle 11 maç kaçırdı
İlkay=>Yine aynı şekilde antrenmanda sakatlandı 5 maç kaçırdı
Yunus=>Kasık fıtığı sebebiyle 5 maç kaçırdı
Osimhen=>Yine çeşitli sakatlıklar sebebiyle 8 maç kaçırdı sonrasında Afrika Kupasına gitti
Torreira bile bu sene özel izniyle sarı kart cezasıyla derken 2 maç kaçırdı

Sara en son sakatlık sebebiyle 2025 Ocak ayında maç kaçırdı Allah rızası için Sara 'yı eleştireceğin konu şimdi antrenmanda yaşadığı sakatlık mı oldu? 2 senedir orta sahada Torreira ile birlikte oynama devamlılığı olan tek adam Sara

Performansı eleştirilir, atletizmi eleştirilir eyvallah da

Sosyal medyadaki bilgileri derleyip parçaları birleştirdiğimde şöyle bir İngiltere operasyonu öngörüyorum:

Fulham ile Sara <-> Kevin Takası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt