Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.086
- 12.304
- 1.823
İnsan sabrının sınandığı dakikalardayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yaralandım Okan buruk konusunda. Okları fırlattılar ama ölmedik masonum
Herif fanatik Galatasarayli olmasına rağmen söyleyememis hiç ferdi tayfur gibigol kralı saiti alırsak anca şampiyon oluruz gibi
Sorma, yönetiminden hocasına temizlik gerekiyor.Taktik olmayınca sigirpres yapıyorsun sadece tunacim
Fethiyespor maçının sonlarına doğru Yusuf Demir neden 8 numarada denendi diyordum, hoca bugünleri önceden görmüş tahmin etmiş demek ki
Baba toreyra ve junior toreyra
Sara'nın sağlam hali bile matah bir şey değil ki. En son sakatlandığında nasıl döndüğünü de hatırlıyorsundur sanırım ayrıca.Renktaşım kusura bakma da uzaktan yakından katılmıyorum yaptığın yoruma, bu sene aşağı yukarı sezonun ilk yarısında futbolcularımızın yaşadığı sakatlık ve cezaları yazıyorum
Uğurcan=>Adele sakatlığı yaşadı 4 maç kaçırdı
Davinson=>Sarı ve kırmızı kartlar sebebiyle 2 maç kaçırdı
A.Ünyay=>Yeni sakatlandı 6-7 maç kaçırabilir
Jakobs=>Baldır sakatlığı yaşadı 2 kere 5 maç kaçırdı Afrika Kupasına gitti
Eren=>Aldığı cezadan dolayı 9 maç kaçırdı
Singo=>Uyluk sakatlığı yaşadı 2 kere 14 maç kaçırdı
Sallai=>Kırmızı kart cezası yüzünden 2 maç kaçırdı
Lemina=>Çeşitli sakatlıklar sebebiyle 9 maç kaçırdı Afrika kupasına gitti
Kaan=>Çeşitli sakatlıklar sebebiyle 11 maç kaçırdı
İlkay=>Yine aynı şekilde antrenmanda sakatlandı 5 maç kaçırdı
Yunus=>Kasık fıtığı sebebiyle 5 maç kaçırdı
Osimhen=>Yine çeşitli sakatlıklar sebebiyle 8 maç kaçırdı sonrasında Afrika Kupasına gitti
Torreira bile bu sene özel izniyle sarı kart cezasıyla derken 2 maç kaçırdı
Sara en son sakatlık sebebiyle 2025 Ocak ayında maç kaçırdı Allah rızası için Sara 'yı eleştireceğin konu şimdi antrenmanda yaşadığı sakatlık mı oldu? 2 senedir orta sahada Torreira ile birlikte oynama devamlılığı olan tek adam Sara
Performansı eleştirilir, atletizmi eleştirilir eyvallah da
Galiba doğru. Poku yedik. Adam kalmadıTorreira son story'sinde babasının hastaneden fotosunu paylaşmış.
Sadece duygusal bi paylaşım gibi gelmedi.
Galiba bırakın beni gitmem lazım diyor.
Diyorum zaten takımın ayağındaki pranga 2 senedir diyorum. Taktik filan yok ortada set oyunu yok. Doğaçlama oyuncu bireysel yetenekle alınan maçlar izliyoruz.Artık çok şükür görmeye başladılar bu adamın bize verdiği zararı!
Bu hayata nasıl tutundukları benim için büyük merak konusu açıkcası!
Neyse En azından uyandılar yavaş yavaş görmeye başladılar onun mutluluğunu yaşıyorum
bu yaz ne yapıp edip bu adamdan kurtulmalıyız takım tam dağılmadan
İyi bir td ile bu kadro x2 yapar
Şampiyon olsak bile bye bye!
Haklıyız Terimci ve AysalciyizBen demiştimciler bir kenara lütfen. Sizlik bir şey yok. Siz o zaman da haksızdınız, şimdi de haksızsınız.
Bence öyle olacakÖyle bir mucize lazım ki hen şampiyon olup hemde okan ve duruşundan kurtulmalıyız