Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin 17kayı sokacaklar demene acayip geriliyorum17ka'yı sokacaklar
Rios’un yaşı ile Oulai’nin yaşı bir mi reis? Ayrıca Oulai 19 yaşında ve Rios’tan daha olgun ve kaliteli oyun oynuyor. Tek sıkıntı sakatlığı…Nesi yüklü lan 28 mi ne onun
Kaç yıldır oynayan adamdı bir de
MT sonrası kulübü fahiş bedeller istedi kimse vermedi
İlk kez dedim lansenin 17kayı sokacaklar demene acayip geriliyorum
kötüyü çağırıyorsun sürekli, gerçekleşecek

dünden beri diyormuşsun gibi hissettim bi anİlk kez dedim lan![]()
Sana Gardi lazımmış.
Milf ablam afet bir seydi yani ben 23-24 falan onda 40 gibiydi. Kizil sacli, ufak tefek ama ates gibiydi valla. Kendisinden feyz almak istedigimi soyledim ama yok cok kucuksun falan dedi.
Genc olana gel takilalim dediydim de prensip sahibi bir sey cikti. Ben simitci gibi asildim o baska hayallerim var dedi.
Ya onunla çoktan anlaşmışlar 29 ocağı bekliyolar işte.17ka'yı sokacaklar
o zaman şimdi değerlenir 17k17k aston villaya gidiyormuş onu bile sokamıyorlar siz neden bahsediyorsunuz
hoca birak git Allah askina sezon sonu. Cok seviyorum seni cok destekledim ama bu ne
Amin amin yazıp durmayın yauv adamın adı EMİNUlan gidin Amine gouriyi Alın sol kanata langi degil
Kör ölür badem gözlü olur lafının doğruluğunu anlarız bu haber doğruysa...17k aston villaya gidiyormuş onu bile sokamıyorlar siz neden bahsediyorsunuz
Küfür etmeUlan gidin Amine gouriyi Alın sol kanata langi degil
Rios’tan daha olgun oynadığına dair elde bir veri olduğunu düşünmüyorum.Rios’un yaşı ile Oulai’nin yaşı bir mi reis? Ayrıca Oulai 19 yaşında ve Rios’tan daha olgun ve kaliteli oyun oynuyor. Tek sıkıntı sakatlığı…