Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen onyedikayı bekletirsin tamam eyvallah da bakalım onyedika seni bekleyecek mi?!

Oyumu değiştirmek istiyorum ve gelsin diyorum, yoksa onyediyi de arayacağız bu gidişle

Ne diyebilirim Kavukçu

G-ymzFfXEAAfyqY.webp

Lan hainler hadi elit topcu icin ugrasirsiniz hemen gelmez, cl bahanesiyle 28 ocagi bekliyorsunuz anladik da. Ulan u23 transferler nerde? Onlarda mi elit ve cl de oybayan takimlsrin kadrosundalar? Hainsiniz. Defolup gideceksiniz

Hele bugun bi kayip mayip olsun görursunuz bukadar rahat takilmayi
Bunlar tel e scout diyen ekip

Defol git ya senle mi ugrasacagiz

Takimin en kilit ismi.

Minimum 20 M trink masada gormeden gonderecekseniz derhal istifa edin.

İnanasim gelmiyor devre arasinda CL falan varken futbolcu bu kafada olsun. Eger oyleyse zaten madrid ve city maclarinda pes etmis bir takim izleyecegiz demektir.

Rios’tan daha olgun oynadığına dair elde bir veri olduğunu düşünmüyorum.

Milli takımda iki iyi maç oynamış, sonrasında Kessie Sangare ve Oulaili orta saha Mısır’ın no name ortasahasına ezilmiş.

50 falan varsayımdan ibaret Oulai için.
50 Trabzon'a vermeyiz herhalde dimi ?

ben artık oulaiye kaymaya başladım

DKda 2 maç iyi perform gösterse 50 mluk topçu olacak

önceden yüklü bonservis verilmesine karşıydım ama bunlar onyedika gibi kazıklar sokacaklarsa gelsinler oulaiyi alsınlar
Ben farklı bir plan düşünüyorum.
Maestro Oulai filan Fransa'dan gelmedi mi?
Lig 1 ve 2'nin Istatistiklerine baksınlar..Top çalma, hava topu uzaklaştırma, top sürme vs vs kategorilerinde iyi olan 6 ve 8 seçsinler sonra 5 - 10 milyon arasında alsınlar.
Sonra da Gouri için gerekirse 30 milyon teklif etsinler böylece 40 - 50 arası bitirelim. Gouri olmasa da çok iyi 10 numara alalım ama kim var bilmiyorum. Paqueta'ya tam hakim değilim.
Neyse işin özeti, mevcut kadroya ilk 11 oynayacak 10 numara ve yedek için 6 - 8 oynayan 2 orta saha ekleyip yazı bekleyelim. Gouri yerine safkan 10 veya 8.5 gelirse extra 1 kanat forvet şart.

50 Trabzon'a vermeyiz herhalde dimi ?
Oluai ozelinde astronomik meblaglarda bizim baskan ile trabzon ile iliskileri incelenmeli derim.

Once ugurcan sinra oluai diye TR icinde kaziklanmak biraz bilerek yapilan isler gibi durur. Hic sevmiyorum boyle muhabbetleri

12-13 teklif edersin bonuslu biseyli, 6 ayda 10a yakin kar birakacak trabzona. Yoksa zaten dusunme bile, hic almaya gerek yok

Bari gidin Fransa'dan adında Sangare, Diarra, Keita geçen u23 bir defansif orta saha getirin yada gidip Rennes veya PSG alt yapılarından bir orta saha alın gelin.

Ts başkanı takıma 35 milyon euro ödeme yapılması gerekiyor diye açıklama yapmış

Biz öderiz

Ts'den adam alınmaz yav, bize 30 çekerler. Oulai'ye bugün en baba 20 verirler Avrupa'dan ki o bile imkansız bence. Ederi 10 civarı. Kime karşı ispatlamış kendini, hangi Avrupa takımının orta sahasını ezmiş de bu paralar konuşuluyor. Bizim Türk kulüpleri hayal dünyasında yaşıyor.

17k aston villaya gidiyormuş onu bile sokamıyorlar siz neden bahsediyorsunuz
Daha dur renktaşım hiçkimseyi alamayınca 18 mil.€ istenilenOnyedika için 20-30 mil.€ teklif edip alamayacağız ondan sonra transferin son günü Trabzon 'dan Oluai, Antep 'ten Camara veya Göztepe'den Dennis için bonservis rekoru kırıp orta saha getirecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt