- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Onay mi verecekmiş bir de babasını parası miymiş profosyonel ekip noye kurmamislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar tel e scout diyen ekipLan hainler hadi elit topcu icin ugrasirsiniz hemen gelmez, cl bahanesiyle 28 ocagi bekliyorsunuz anladik da. Ulan u23 transferler nerde? Onlarda mi elit ve cl de oybayan takimlsrin kadrosundalar? Hainsiniz. Defolup gideceksiniz
Hele bugun bi kayip mayip olsun görursunuz bukadar rahat takilmayi
Defol git ya senle mi ugrasacagiz
50 Trabzon'a vermeyiz herhalde dimi ?Rios’tan daha olgun oynadığına dair elde bir veri olduğunu düşünmüyorum.
Milli takımda iki iyi maç oynamış, sonrasında Kessie Sangare ve Oulaili orta saha Mısır’ın no name ortasahasına ezilmiş.
50 falan varsayımdan ibaret Oulai için.
Onay verecek tabii kulübün başkanı onay verir.Onay mi verecekmiş bir de babasını parası miymiş profosyonel ekip noye kurmamislar
Ben farklı bir plan düşünüyorum.ben artık oulaiye kaymaya başladım
DKda 2 maç iyi perform gösterse 50 mluk topçu olacak
önceden yüklü bonservis verilmesine karşıydım ama bunlar onyedika gibi kazıklar sokacaklarsa gelsinler oulaiyi alsınlar
Oluai ozelinde astronomik meblaglarda bizim baskan ile trabzon ile iliskileri incelenmeli derim.50 Trabzon'a vermeyiz herhalde dimi ?
Baskan onay vermez demedim ki ne alaka pahalıya mi onay verecekmiş. Profosyonel ekip sadece pahali olanlari iyi zannetmez. On yargınizdan dolayı açıklamak zorunda kalmakOnay verecek tabii kulübün başkanı onay verir.
Profesyonel ekip mi verecek son kararı?
Daha dur renktaşım hiçkimseyi alamayınca 18 mil.€ istenilenOnyedika için 20-30 mil.€ teklif edip alamayacağız ondan sonra transferin son günü Trabzon 'dan Oluai, Antep 'ten Camara veya Göztepe'den Dennis için bonservis rekoru kırıp orta saha getirecekler17k aston villaya gidiyormuş onu bile sokamıyorlar siz neden bahsediyorsunuz