Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.630
- 14.675
- 1.398
sağ bek düşündükleri topçuya 30 milyon vermelerindeki motivasyonu hala anlayamıyorumSingo'ya 30 basmak yerine 5 tane meybuz alsak daha iyiymiş en azından belki bir işe yararmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ bek düşündükleri topçuya 30 milyon vermelerindeki motivasyonu hala anlayamıyorumSingo'ya 30 basmak yerine 5 tane meybuz alsak daha iyiymiş en azından belki bir işe yararmış.
Ben naptım lan ibin
Anlayan da yapamaz okadar vakti yokAnlasa olur bi noktada da
Bu kadar anlamayan adama yaptırılması trajikomik
Atletik hoca gitti. Yerine kimse gelmeyecek dedi. Öyle bir herif isteAdama sorarlar yav futbolcuyu sen izleyeceksen maaşlı elemanlar neye yarıyor diye.
pound cinsiyle bile daha pahalı bilet satmayı biliyor yönetim işine gelince şeytanlar taraftar söğüşlemesini iyi biliyolar amaHala yazın niye futbolcu aldırmadın, kontenjanlar niye boş diyenler var. Arkadaşlar 150 milyon euroya yakın bonservis verildi yazın. Gs tarihinde yok böyle bir dönem. Osimhen için helali hoş olsun. Ancak Ts'nin vasat kalecisine 30, Singo'ya 30 basarsan para mı kalır? Önüne gelene 30 basılıyor. Şimdi panikle 2 kıytırık herif alıp Gs'yi iyice batağa sürüklerler.
Tabi ki yahu. Hoca derki örnek: Ben atletik, ayağı düzgün, ikili mücadelede iyi ve alan savunabilen bir 6 istiyorum. Sportif Direktörde bu özelliklere göre liste yapar, görüşür ve bitirme aşamasına geldiği oyuncuları hocaya sunar ve aralarından maliyet- potansiyel vb. tartışır bir karara verilir. Oyuncu transfer edilir. Bizde oyuncuyu izleyen hoca, menajer önerileri arasında eleme yapan hoca, oyuncuyu ikna etmek için görüşen bile hoca. Transfer dönemlerinde sürekli düşmesi zaten bir çok şeyi gösteriyor. Bu işin ilk noktasıydı şimdi diğer nokta maden hocam bunda zorlanıyorsun söylesene başkana ben bu işlerde zorlanıyorum buraya transfer işlerini yönetecek profesyonel bir ekip getirelim başkanım diye. Neden talep etmiyorsun bunu?Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."
Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.
Bak mesela Melih Eyupteyken de dikkat çeken bir futbolcuydu. Köy dursun yedekte ne zararı olacak yaw. Gayet de iyi oyuncu ayrıca. Yaw illa her oyuncu 30 milyonluk olmak zorun da mı . Tabi değil ama bunu kurgulayacak hoca lazım.melih kabasakal iyi top oynadı bugün
berkan'ı gönderiyolar muadilini getirmiyolar sıkıntı o zaten eskiden yedekler az da olsa katkı veriyodu bu sezon hiç yokBak mesela Melih Eyupteyken de dikkat çeken bir futbolcuydu. Köy dursun yedekte ne zararı olacak yaw. Gayet de iyi oyuncu ayrıca. Yaw illa her oyuncu 30 milyonluk olmak zorun da mı . Tabi değil ama bunu kurgulayacak hoca lazım.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olsun 5 ay sonra seçim varken istifa edip gideceklerini mi düşünüyorsun. Hoca değişimi şu dakika zorlama baskı ile Terim falan olur maximum zaten o da şampiyonluk için yetebilir biler.Önce yönetim sonra iyi bir yönetim gelirse Okan hoca değişmeli.
Siz bu yönetim kalırsa bu kibir ve vurdumduymazlık ile sizce balon olmayan bir hoca getirme ihtimalini görüyor musunuz?
Biraz mantığınız ile düşünün sadece.
O yüzden boş yapmayalım hiç arkadaşlar. Okan hoca bence de eşiği aşamıyor ve yanlış işler yapıyor gelişmiyor 1.5 yıldır özellikle.
Ama yönetim aksiyon alamıyor. Berbat durumda. Acizlik içinde resmen yaşlanmış bir ihtiyar gibi hareket ediyor.
Rakip atıl başkanından kurtulduğu için bize daha çok batıyor bu doğru. Ama kibir ve bu ona bu para olmaz, Osimhen’li takıma bu oyuncu mu gelecek şımarıklığını bir an önce bırakıp gerçeğe dönmek lazım.
Bunlar dönemiyor.
Nasıl Terim 2019 sonrası başarısız olduysa ve yaşlandıysa Dursun Özbek de 77 yaşında.
75 yaş sonrası karar mekanizmaları çöker. Sakinlik ayrı atıllık ayrı şey. 2024’ten beri Özbek bu durumda bana göre.
Tabi ki yahu. Hoca derki örnek: Ben atletik, ayağı düzgün, ikili mücadelede iyi ve alan savunabilen bir 6 istiyorum. Sportif Direktörde bu özelliklere göre liste yapar, görüşür ve bitirme aşamasına geldiği oyuncuları hocaya sunar ve aralarından maliyet- potansiyel vb. tartışır bir karara verilir. Oyuncu transfer edilir. Bizde oyuncuyu izleyen hoca, menajer önerileri arasında eleme yapan hoca, oyuncuyu ikna etmek için görüşen bile hoca. Transfer dönemlerinde sürekli düşmesi zaten bir çok şeyi gösteriyor. Bu işin ilk noktasıydı şimdi diğer nokta maden hocam bunda zorlanıyorsun söylesene başkana ben bu işlerde zorlanıyorum buraya transfer işlerini yönetecek profesyonel bir ekip getirelim başkanım diye. Neden talep etmiyorsun bunu?
kendi bunu bilerek isteyerek yapıyorTabi ki yahu. Hoca derki örnek: Ben atletik, ayağı düzgün, ikili mücadelede iyi ve alan savunabilen bir 6 istiyorum. Sportif Direktörde bu özelliklere göre liste yapar, görüşür ve bitirme aşamasına geldiği oyuncuları hocaya sunar ve aralarından maliyet- potansiyel vb. tartışır bir karara verilir. Oyuncu transfer edilir. Bizde oyuncuyu izleyen hoca, menajer önerileri arasında eleme yapan hoca, oyuncuyu ikna etmek için görüşen bile hoca. Transfer dönemlerinde sürekli düşmesi zaten bir çok şeyi gösteriyor. Bu işin ilk noktasıydı şimdi diğer nokta maden hocam bunda zorlanıyorsun söylesene başkana ben bu işlerde zorlanıyorum buraya transfer işlerini yönetecek profesyonel bir ekip getirelim başkanım diye. Neden talep etmiyorsun bunu?
Ben de okana demiştim zaten reisSaçmalık neymiş, tüm suç Okan’da. 10 milyon tl değerindeki takımı yenemiyorsan kendi sahanda, hatayı onda bunda değil kendinde arayacaksın. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Önceki yıllar bu tepkiyi hakem yapı deyip fb veriyordu. Bu yıl ise biz.. tedesco ben yakınıma bakarım diyor adam ve konsantre takımına.. sonuç 0-2. Yazan renksaş doğru yazmış, istersen renkdaş saçmalama demek yerine bir daha oku ve bir daha tahlil et olayları..
Her transfer dönemi aynı şey. İnanılmaz ciddenBu kadar amatörlük fazla.
Teknik direktörün görevi oyuncu izlemek değildir zaten diyoruz 2 tarafta ağır suçlu 2 tarafta gitmeli.Dünyada 10 hocanın 9u güncel oyuncuların güncel performanslarını bilemez nokta.Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."
Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.