Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Emrah duvar gibiler dimiValla akplilerin tayyibi savunduğu gibi bu adamı savunuyorlar. Tipkisinin aynısı
Okan buruk olmasa şampiyon olamazdik GSi Okan buruk yaratti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah duvar gibiler dimiValla akplilerin tayyibi savunduğu gibi bu adamı savunuyorlar. Tipkisinin aynısı
Okan buruk olmasa şampiyon olamazdik GSi Okan buruk yaratti
İcardi dediğin adam 2 şampiyonluk ve milyonlarca taraftar kazandırmış adamdır. Asıl bu okanı bu açıklamaları ile kovmayan yargılanmalı. İcardinin Osimhenin sırtından ekmek yiyen beyfendiyi kovmayan yargılanmalı.Icardiye yeni sözleşme veren yargılanmalı
Karşı tarafa çok yakışıyormuş. Tedescoyu bu yüzden taktir ettim, asla onlar gibi olması. İşine gücüne baktı..Kendisine hikaye ustası tagı verilmeli.
Okan, kahrolursun umarım.2 tane yedek olmayı sorun etmeyecek diyen kim. Okan deme sakin
Keşke başlamasaydı şu lanet olası ligin ikinci yarısı.Ben ne güzel maçlar izlemiyordum kafam rahattı olm neden izledim yav.
Epstein gibi mi acun?
O bukadar savunuyor mu ya. Ondan daha beterleri varEmrah duvar gibiler dimi
Emrah duvar gibiler dimi
Elit oyuncu filan diyordu yedeğe adam alıyor puhaha. Buna transfer yapmasinlarOkan, kahrolursun umarım.
2 tane yedek olmayı sorun etmeyecek diyen kim. Okan deme sakin