Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top gelmiyor diyenlerin de sesi çıkmadı bugün, ha hakkını vereyim en azından pozisyona girdi bugün.neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif
![]()
Okan balla mıbence biz şampiyon olacağız hemde 4 puan farkla şimdiden yazayım linç gelecek ama
2 gram enerjim kalmıştı aldı sömürdü onu da, adamda liderlik ruhu ve hitabet yok sıfır. mıy mıy mıy mıy mıy evele gevele iyice sinir oldum
Ustteki pozisyonu atamamasi yedek olarak bile bize gereksiz oldugunu kanitladi. Bunu da bir 6-7 milyon maas verip tutarlar. Nasilsa insan iliskileri, Galatasaray'in gelecegi ve parasindan onemli. Icardi bey uzulmesin. Sanki su ana kadar hayrina oynadi.neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif
![]()
neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif
![]()
Başlığı Albert Riera nöbeti olarak değiştirilmesini yüce gsc konseyine teklif ediyorum..
Şey şey şey şey demekten cümle kuramıyo2 gram enerjim kalmıştı aldı sömürdü onu da, adamda liderlik ruhu ve hitabet yok sıfır. mıy mıy mıy mıy mıy evele gevele iyice sinir oldum
Adminim yeter da valla küfür edecem şimdi!Okan Buruk: "Yusuf Demir'i ilk 11'de oynatınca insanlar 'yollar ayrılacaktı neden oynuyor?' gibi de şey oldu ama bazen olabiliyor böyle şeyler. Ama sonra yine başka takıma gönderebilirsiniz."
Ben bardağın öteki tarafından bakıyorum bana normal gelmiyor son olaylar.Katılıyorum da benim msjım ironiydi ztn
Sen hep eleştiri yapılınca vefa,destek olalım,size 13.lükler layık vs yazıyodun diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
5 tane elit mi ?Gulunc emoji atmayin ha bana:
Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."
Admin kendine iş çıksın istiyor.Aciklamanin tamami icin:
![]()
Okan Buruk: "Rakibimizi mücadelesinden dolayı tebrik ederek başlayacağım. Çok katı bir savunma vardı. Kaliteli ayaklarla burayı açmanız gerekiyor. Erken gol bulmamız önemliydi. Rakibimize aslında yarı sahayı da geçirmedik ama daha çok üretebilirdik ama etkisiz kaldık. Ceza sahası içerisinde eksik kaldık. Bizim hakemlerimiz oyunu durdurmaya seviyorlar. Bugün hep oyunu durdurdu.”
Okan Buruk: "Maç çok durdu. Oynanmadı zaten. Topun oyunda kalma süresi azdı. İkinci yarıda rakipte sakatlıklar başladı. Hakemlerin buna izin verdiğini biliyoruz. Hakemler bunu seviyorlar...