Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif

G-4z_afX0AAugEh
Top gelmiyor diyenlerin de sesi çıkmadı bugün, ha hakkını vereyim en azından pozisyona girdi bugün.
Başka maçlarda şu pozisyonlara girememe sebebi kendisiydi çünkü.

neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif

G-4z_afX0AAugEh
Ustteki pozisyonu atamamasi yedek olarak bile bize gereksiz oldugunu kanitladi. Bunu da bir 6-7 milyon maas verip tutarlar. Nasilsa insan iliskileri, Galatasaray'in gelecegi ve parasindan onemli. Icardi bey uzulmesin. Sanki su ana kadar hayrina oynadi.

Ne transferi yav bu hainlerin yiyeceği kazıkların nöbetini mi tutuyorsunuz

Başlığı Albert Riera nöbeti olarak değiştirilmesini yüce gsc konseyine teklif ediyorum..

Net Riera!

arda marda diyorlar

istemiyorum!

şu acun tayfadan kimseyi istemiyorum!

Göreceksiniz günü geldiğinde acuna büyük operasyon yapılacak ve bunu yanında ki herkes yanacak!

bugün osi olsa 1 golü kesin vardı birde kırmızı aldırmıştı kesin

Katılıyorum da benim msjım ironiydi ztn

Sen hep eleştiri yapılınca vefa,destek olalım,size 13.lükler layık vs yazıyodun diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
Ben bardağın öteki tarafından bakıyorum bana normal gelmiyor son olaylar.

Kendi koltukları için takıma dinamit koymaya gidiyor iş. Böyle olunca da eleştirmek istedim. Ha iyi giderken de eleştiri olmalı tabi ama o zaman işler iyi gittiği için kelle alircasina olanlara katılmıyorum hala o düşüncedeyim

3 şampiyonlukta kimlerin ne emek verdiği ortada. Hocanın da emekleri ortada. Ama kendisi de yönetim gibi akıl tutulmasına devam ederse kendi koltuğuna o da dinamit bağlıyor derim.

Ben hep gelişeceğine kendi hatalarindan ders alacağına inandım(belki de Galatasaray sevgimden dolayı inanmak istedim bilmiyorum) hala daha inanmak istiyorumdur ama yanlışa yanlış derim yani. Bakalım süreç ne gösterecek. Biz figuraniz bu filmde izleyip Mayıs sonunda ne olcak göreceğiz

okan en azindan; begenmiyorsaniz city ya da reali tutabilirsiniz demiyor

Barca'daki genç çocuk dro PSG ye transfer oluyormuş. Serbest kalma bedeli 6 milyon euro düşündüm de Okan hocamın sisteminde çok iş yaparr ?

Aciklamanin tamami icin:

Gulunc emoji atmayin ha bana:

Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."
5 tane elit mi ? 😂😂 Bunun elit diye istediği adamlar onyedika deyince dalga geçiyorlardı. Vah Galatasarayım vah kimlerin eline düşmüşsün.

Aciklamanin tamami icin:

Admin kendine iş çıksın istiyor.

Ahmed bak düşme ha bak benim halime.

Uğurcan Çakır'a inş ayıp olmasın diye elit topçu demiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt