Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele ilkayda değil oyun yok takımda . Büyük takımın özelliklede kendi sahasında takım boyu böyle olmaz oyuncular arasında mesafeler faciaydı . Bu sistemde messiyi koy oynayamaz

Lookmanı alırım, hakanı da alırım, okanı da kovarım. Yok öyle artık başkasının emeği üzerinden piar yapmak.
Okan hoca sonrası Mancini veya terim gider diye düşünüyorum sıfırdan gelen hocanın bu sezon şansı olmaz Mancini de terimde ligin tarzını biliyor mancininin o dönem oynattığı oyunda iyiydi bizde

Bu sene derbileride kazanamadik orda ektrasi oluyordu hocanin artik oda yok olmayan oyunun yaninda bu olunca hic cekilmiyor kahri.
Bunun sebebi de net gerizekalılık.

Ş.ligi sezonuna 10 yabancıyla başlarsan bu olur. 2 tane ortalama adam olsa kenarda 3 maçın 3ünden de galibiyet çıkarırdık. Beşiktaşa 10 kişi maçı bile alırdık o kadar iddalıyım.
Elemansızlıktan 19 yaşındaki bebenin hata yapmasına razı geldik.

Okan hoca sonrası Mancini veya terim gider diye düşünüyorum sıfırdan gelen hocanın bu sezon şansı olmaz Mancini de terimde ligin tarzını biliyor mancininin o dönem oynattığı oyunda iyiydi bizde
elemancini hocam daha 61 yaşındaymış şok oldum

Tribünlerde bile uzun zaman sonra boşluklar vardı insanlar açıkçası heyecanından uzaklaşmaya başlamış bu bile bazı şeyleri göstermesi gerekiyor.

Heyecan yaratacak olan sahadaki futbol + transferlerdir bunlar düzelmediği sürece her geçen hafta tribün erir gider.

Tek tük sevenler savunanlar vardı. Adamın takımının yıldızı keremdi düşün yani.

adam tdliği sadece pas sanıyordu
o da başka bir yetersiz
20 maçda üç dört tane pas organizasyonuyla gol attık diye o videoları gösterip bak iyi hocaydı diyorlar
boş boş paslaşıp duruyorduk taylanda top kaybı yapıp poz üzerine poz yiyorduk

gerçekten futbol akılsızları çok fazla
ne izliyorlar çok merak ediyorum

o takımla sadece ve sadece kontra oynanınırdı ft avrupada yaptı başarılıda oldu
ama o da ligde topa hakim olayım derken birde babel belasına tutulmuşken gitti!

İlkay beni çok yanılttı.

Set oynayamıyoruz evet ama Sane,Yunus, Sara ve İcardi gibi isimler ile uyum gösterir diye düşünüyordum pas oyununda.

Ama hiç yok oyunda.

Son emeklilik ikramiyesi

Gercekten Galatasarayliyim diyen adam Barcelona'ya gitmeden gelirdi

Okan Buruk: "Sezon başı kadro planlamasıyla ilgili eleştiri aldık, o eleştiri de doğrudur, haklıdır. Ben de kendi adıma bundan bir şeyler çıkartıyorum. Bunu tekrar yaşamamak için bu hafta bizim için kritik bir hafta olacak."

Ah be hoca ne diyim sana

Çok geç tepki verildi ama. Adam hep aynı hataları yaptı, kopya sezonlar geçirdi. Yine de şampiyonluk hatırına görünmemezlikten gelindi yetersizliği. Artık mızrak çuvala sığmıyor.. günün sonunda bu güzelim kadro heba edilmiş olsa da milletin uyanması hayırlı oldu.

Bunun sebebi de net gerizekalılık.

Ş.ligi sezonuna 10 yabancıyla başlarsan bu olur. 2 tane ortalama adam olsa kenarda 3 maçın 3ünden de galibiyet çıkarırdık. Beşiktaşa 10 kişi maçı bile alırdık o kadar iddalıyım.
Elemansızlıktan 19 yaşındaki bebenin hata yapmasına razı geldik.
Kadrom geniş diyordu. Herşey bende diyordu.

4 senedir kadro dar olur mu yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt