Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Tek tük sevenler savunanlar vardı. Adamın takımının yıldızı keremdi düşün yani.torrenti bile yetersiz bulmayanlar vardı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek tük sevenler savunanlar vardı. Adamın takımının yıldızı keremdi düşün yani.torrenti bile yetersiz bulmayanlar vardı![]()
Singo 2 metreye pas atmakda zorlanıyor
müthiş atlet ve kesici ama futbolculuğu sıkıntılı
arada bir hagi vari hareketleri göz boyatmasın
Başkanın yerinde olsam yarın Lookmanla, Hakanı getiririm, pztesi günü de okanı kovarım.
Lookmanı alırım, hakanı da alırım, okanı da kovarım. Yok öyle artık başkasının emeği üzerinden piar yapmak.Lookman ve osimhen ikilisini kurmak acayip önemli iş bence ciddi anlamda bütün olumsuz havayı değiştirir
Sahaya çıksın oynasın da iki metre pası eksik kalsın hocam herif ortada yokSingo 2 metreye pas atmakda zorlanıyor
müthiş atlet ve kesici ama futbolculuğu sıkıntılı
arada bir hagi vari hareketleri göz boyatmasın
Okan hoca sonrası Mancini veya terim gider diye düşünüyorum sıfırdan gelen hocanın bu sezon şansı olmaz Mancini de terimde ligin tarzını biliyor mancininin o dönem oynattığı oyunda iyiydi bizdeLookmanı alırım, hakanı da alırım, okanı da kovarım. Yok öyle artık başkasının emeği üzerinden piar yapmak.
Bunun sebebi de net gerizekalılık.Bu sene derbileride kazanamadik orda ektrasi oluyordu hocanin artik oda yok olmayan oyunun yaninda bu olunca hic cekilmiyor kahri.
elemancini hocam daha 61 yaşındaymış şok oldumOkan hoca sonrası Mancini veya terim gider diye düşünüyorum sıfırdan gelen hocanın bu sezon şansı olmaz Mancini de terimde ligin tarzını biliyor mancininin o dönem oynattığı oyunda iyiydi bizde
Tek tük sevenler savunanlar vardı. Adamın takımının yıldızı keremdi düşün yani.
İlkay beni çok yanılttı.
Set oynayamıyoruz evet ama Sane,Yunus, Sara ve İcardi gibi isimler ile uyum gösterir diye düşünüyordum pas oyununda.
Ama hiç yok oyunda.
Hertürlü isterim ben bizdeki döneminde Drogba satış atmasaydı chelseayi de elek ederdik iyi hoca teknik taktik konusunda da iyielemancini hocam daha 61 yaşındaymış şok oldum
Yenilmiş olucazAtl ve citye yenilirsek
Ne olacak
Kadrom geniş diyordu. Herşey bende diyordu.Bunun sebebi de net gerizekalılık.
Ş.ligi sezonuna 10 yabancıyla başlarsan bu olur. 2 tane ortalama adam olsa kenarda 3 maçın 3ünden de galibiyet çıkarırdık. Beşiktaşa 10 kişi maçı bile alırdık o kadar iddalıyım.
Elemansızlıktan 19 yaşındaki bebenin hata yapmasına razı geldik.