Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simitci yazin Gardi’nin getirdikleriyle sov yapmasini biliyordun

Herkes bize gelmek istiyor diyordun

Noldu simdi? Red manyagi oldun, sacma sapan heriflerden bile red yiyoruz

PR icin o koltugu kullanmak istedin ve rezil oldun

Capsiz herif, böyle bir adamin kulüpte bu pozisyonda olmasi büyük bir skandaldir

Bizi febe gibi her futbolcudan red yiyen bir kulube dönusturen herkesin abv

Tamamen tahmin Gardi'nin İspanya'dan şartlarını netleştirdiği oyuncular Pape Gueye, Johnny Cardoso, Thiago Almada ve u23 için de takımında forma şansı bulamayan ve bizim daha önce ilgilendiğimiz Luka Sucic ve adım bir kere bizimle çıkan Agoume bunlar sunulur. Yine İtalya'dan Hakan Ç, Lookman, Ederson, Ricci, Samardzic, Mandela Keita, Noa Lang gibi isimler de sunulur. Diğer liglerde vardır ama pek sanmıyorum ben u23 için gelecek bir ismin daha hücuma yönelik orta saha olacağını onunda ya Samardzic yada Sucic olacağını düşünüyorum. Devre arası için korkum maalesef gerçekleşecek ve 50-60 milyon civarı harcayacağız. Keşke bazılarını kiralık+ opsiyonlu alabilsek ama sanmıyorum kiralık+ zorunlu satın alma ile alırlar ancak.

Patrick Zabi için sözlükten Gurrpegi;

1768692853757.webp

Bunlar 28 Ocak diye gueyenin doğum gününü bekliyordur. Villereal e gidip bakın 1 yaş yaşlandı hehehe diyip 10m indirim isticektir

Gueye-lookman hatta yazın ismi geçen Elliot falan hepsi aynı firmanın topculari. Bunlar topçu alamaz birileri önermeden.

Ben size olanı soyliyim yazın kışın farketmez zengin insanların mesela evine ünlü mağazalardan kataloglar gönderilir. Hatta bazılarına denemek için ürünler gönderilir vs onlarda seçip sipariş verir.

Aha aynısı bizde oluyor ama ispat edemem. Menajerler katalog getiriyor. Fiyatları yazıyor bir vesikalık foto. Hatta video QR linki falan da vardır topcsunun skills videosu falan

Thiago Almada'yı isterim bu arada ATM'nin satış listesine koyduğu bir oyuncuydu asıl 10 no ama sol kanatta da oynuyor. Lakin hem pahalı hem de yetenekli olmasına rağmen net şu performansı verir diyecğin bir oyuncu değil maalesef.

Kavukçu, Antep'i yeneriz, ortam hocanın açıklamaları ile biraz yumuşar ben de gece vakti sessiz sedasız dönerim diye hesap etmediyse neyim. Eskiden davul zurnayla transfer yapmaya giden yönetici boş dönünce direkt istifası istenirdi, topa tutulurdu. Albayrak ile yıllardır dalga geçiliyor. Kavukçu bu durumu alışkanlık haline getirdi.

200 bin twit atıldı, ua açıklama yaptı diye alelacele İtalya'ya gidip Lookman + Fofana için gidiyor diye haber salındı.

Kimsenin yüzü de kızarmıyor ya. Hocanın, başkanın, Kavukçu'nun tavırları, demeçleri, yaptıkları taraftarı düpedüz enayi yerine koymak. İ

Yönetim taraftarı bitirdi, Okan Buruk takımı bitirdi.

Thiago Almada'yı isterim bu arada ATM'nin satış listesine koyduğu bir oyuncuydu asıl 10 no ama sol kanatta da oynuyor. Lakin hem pahalı hem de yetenekli olmasına rağmen net şu performansı verir diyecğin bir oyuncu değil maalesef.

bu cocuk 10 numarada yapabilir ama Brezilya'ya donecek diye biliyorum

Samsun musabayi ne zaman gönderdi? 10 gün mü oldu? Hemen gittiler elayis diye birini aldılar geldiler. Nasıl topçu bir kere izlemedim ama bizde onun kadar kanat yedeği yok.

Fıkra bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt