Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bari Güney Amerikadan adam alın Avrupada herkes para saçtığınızı bildiği için her adama 25’den açıyorlar kapıyı belli oldu.

Arjantinli Arda Güler resmen.

Botafogo’nun da borcu varmış wonderkid bu adam

Antebin golünde apokerim topa kıçını döndü isterse on maç alsın tek başına gözümde bitti. El kol savruk topa kıçını dönmek kaçıncı seviye profesyonellik. Top oraya nasıl gitti o ona kadar hepsi uyudu ama apokerim topa kıç dönülmez be kardeşim

Sayın Kavukçuyu karşılamaya gidiyorum
Şu şekil darlamanı bekliyoruz :ROFLMAO:

Dexter Morgan GIF

Bari Güney Amerikadan adam alın Avrupada herkes para saçtığınızı bildiği için her adama 25’den açıyorlar kapıyı belli oldu.

Arjantinli Arda Güler resmen.

Botafogo’nun da borcu varmış wonderkid bu adam

Alamazlar abim alamazlar dediğimiz gibi 5 yaşında ben merkezci çocuk gibi bi isme takılıp kaldılar. Anadoludan oyuncu dahi alamazlar

Madrid'den gardi yi alıp dönüyor. Ahahaha iş bitiremeyen ekibe bak

Zabi ile ilgilenmemişiz bile okan hocamız olmuş oyuncu istiyormuş

Boey'i 35 e sattık

Jelert+Aurier+Frankowski+Singo ~ 50 milyon verdik.

Angelinho+Kazımcan+Köhn+Adekugbe+Jakobs+Eren bunlara da yaklaşık 20 milyon vermişizdir.

10 tane beke yaklaşık 70 milyon harcamışızdır.

Anlatamadık gitti. Bu ligde kimse bek oyuncusu ile şampiyon olmuyor milyonlar saçıldı. Şimdi hücumda alternatifsiz kaldık.

Erden Timur vaktinde projeden vs. bahsediyordu, oyunculari ikna ediyor ve adam daha gelmeden asik oluyordu takima.
Simdi ise A. Kavukcu simitci sarayinin yeni projesinden mi bahsediyor ne ediyor anlamadim.
Paranin seni adam etmediginin bir kaniti. Kavukcu hic bir zaman bir Erden Timur olamaz.

Bu haftada Madridle uyuturlar sizi. Geçmiş olsun bunlar kiralık çıkma topçu alır orda da 5m kiralama bedeli verirler

O kadar bitik haldeyiz ki Guaye denen herif çağ atlatabilir orta sahaya. Kütük gibi herife benziyor ama defansif olarak sağlamsa defansif defolarımızı örter biraz.
Onu bırak antepdeki eleman olsaydı o bile bugün ortasahayi tutardı. Drissa camara 3 4 maçını izledim yedeğe iyi olurdu. Ya da maestro transfer sezonu girince hemen alsan şimdi sıkıntı cekmezdin. Parayı da 10 numaraya yatirirdin

Takımdaki ruhsal, zihinsel ve fiziksel çöküşü görünce hiçbir transfer hatta Osimhen’in dönüşü bile bu seneyi kurtarmaz gibi geliyor
Çok geç kaldık, bugünlerin önlemini almadık

Onu bırak antepdeki eleman olsaydı o bile bugün ortasahayi tutardı. Drissa camara 3 4 maçını izledim yedeğe iyi olurdu. Ya da maestro transfer sezonu girince hemen alsan şimdi sıkıntı cekmezdin. Parayı da 10 numaraya yatirirdin
Camara bizim icimizden geçerdi bugün olsa. 2. Yarıdaki o boşluklar sonrası vinisyusa dönerdi

Artık gittikleri adamın fiyatı 10 milyonsa 20 milyon isterler. Aynen böyle geç transfer yapmaya devam

Bu seferde statta ısıtıcıların açılmamış olması kepazeliği konuşuldu mu dursunun.

@samchishol89585 enteresan oyuncular var bakan var mı x profiline 2-3 oyuncuyu izledim tutan var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt