Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.602
- 30.537
- 1.988
Kaşarlı simit al onu severSayın Kavukçuyu karşılamaya gidiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaşarlı simit al onu severSayın Kavukçuyu karşılamaya gidiyorum
Şu şekil darlamanı bekliyoruzSayın Kavukçuyu karşılamaya gidiyorum
Bari Güney Amerikadan adam alın Avrupada herkes para saçtığınızı bildiği için her adama 25’den açıyorlar kapıyı belli oldu.
Arjantinli Arda Güler resmen.
Botafogo’nun da borcu varmış wonderkid bu adam
Boey'i 35 e sattık
Jelert+Aurier+Frankowski+Singo ~ 50 milyon verdik.
Angelinho+Kazımcan+Köhn+Adekugbe+Jakobs+Eren bunlara da yaklaşık 20 milyon vermişizdir.
10 tane beke yaklaşık 70 milyon harcamışızdır.
Paranin seni adam etmediginin bir kaniti. Kavukcu hic bir zaman bir Erden Timur olamaz.Erden Timur vaktinde projeden vs. bahsediyordu, oyunculari ikna ediyor ve adam daha gelmeden asik oluyordu takima.
Simdi ise A. Kavukcu simitci sarayinin yeni projesinden mi bahsediyor ne ediyor anlamadim.
Onu bırak antepdeki eleman olsaydı o bile bugün ortasahayi tutardı. Drissa camara 3 4 maçını izledim yedeğe iyi olurdu. Ya da maestro transfer sezonu girince hemen alsan şimdi sıkıntı cekmezdin. Parayı da 10 numaraya yatirirdinO kadar bitik haldeyiz ki Guaye denen herif çağ atlatabilir orta sahaya. Kütük gibi herife benziyor ama defansif olarak sağlamsa defansif defolarımızı örter biraz.
Camara bizim icimizden geçerdi bugün olsa. 2. Yarıdaki o boşluklar sonrası vinisyusa dönerdiOnu bırak antepdeki eleman olsaydı o bile bugün ortasahayi tutardı. Drissa camara 3 4 maçını izledim yedeğe iyi olurdu. Ya da maestro transfer sezonu girince hemen alsan şimdi sıkıntı cekmezdin. Parayı da 10 numaraya yatirirdin
Bu seferde statta ısıtıcıların açılmamış olması kepazeliği konuşuldu mu dursunun.
Taraftarı çöp poşeti veren zihniyetten ısıtıcı açmasını bekliyorsak zaten bitmişiz.Bu seferde statta ısıtıcıların açılmamış olması kepazeliği konuşuldu mu dursunun.