Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahah daha rapor filan sunulacakmışta sonra temas kurulacakmış. Ölme eşeğim ölme. Puan kaybı olmasa bunların hiçbiri konuşulmayacaktı. Bakın çalışıyoruz gibi çek pampa pozları bunlar.

ŞL hayalini bırakın, elendik bitti o defter.

Lig için elimizdeki kadro yeter de artar, bu herife artık + 1 milyon euro bile harcatılmamalı, 300 milyon euro veya daha fazlasını harcatmıştır sadece bonservislere filan, bir bok yaptığı da yok,

kovun, Cevat Güler'i çağırın şampiyon yapar. Sene sonu bakarız transfer filan.

Çok yanlış işler yapılıyor çok. Lokman falan okanin oyununa uyan biri değil. Samardzic de bazen oyunda kayboluyor aynı yunus gibi. Konyadan denizi alacaksın. Kaliteli bir 10 numara lazım dikine gidebilen. Leminaya yedek lazım denis olur maestro olur ya da kamara olur ucuz profillerden biri olsun. Tel gibi bi profil kiralık alınmalı. Biz set hücumu yapamıyoruz yapamıyoruz abi işte. Blok arası bağlantıyı yapacak forvete topu atacak 10 numara yok. Öyle pahalı oyuncu almasınlar okana sıvayacak gibi duruyor. Benim öncelik listem
1. On numara şutör pır pır
2. Leminaya yedek ucuz bi oyuncu
3. Sol kanat kiralık
4. Sol stoper ( akıllarından bile geçmiyor)
5. Konya'daki deniz.
6. Yedek forvet( icardiye jübile)

bari pres yapmaya uygun, pili bitmemiş adamlar gelsin de baskı yapabilelim
hoca akan oyunda zayıf. oynatamıyor.
baskıyla rakibe hata yaptırma oyununu tekrar işletmemiz lazım.

Şut kalitesi ve yüzdesi iyi bir tane adamımız yok.Uzaktan düzgün şut görmeyeli çok zaman oldu.

Boşuna transfer yapıp para harcamasınlar bu takımın pili bitmiş artık daha çok puan kaybederiz

Gelelim Okan Buruk'a.

3 yıldır takımı şampiyon yapan hocasın, takımın ile kırılmadık rekor bırakmadın ve bugün yedek kulübende oyuna alacak ismin yok. Hala yönetim ile beraber çalışıyoruz demeler, 10 farklı transfer açıklaması ile laf salatalığı yapmalar, teknik direktör müsün, kulüp sözcüsü, başkan vekili misin karar ver artık. Nesin sen arkadaş.

Ya Hamza Hamzaoğlu gibi isim bile 3 yıl üst üste şampiyon olsa o cesaretle gider 2 laf batırır yönetime, ben de bekliyorum transferleri sizin gibi der. Bu kadar mı güvensizsin be adam. Bu nasıl karakter. O zaman ben sorgularım arkadaş, sen kendine hala güvenmiyorsun, o eşiği hala atlayamadın derim, şampiyonluklarda payını içten içe sorguluyorsun derim.

3 yıl art arda şampiyon olan teknik direktör en cesuru olur, en korkusuz demeci verir, gerekirse kovulmayı göze alır, bahanelere sığınmaz. Yönetime de gerektiğini söyler, oyuncusuna da söyler. Ceza sahasında çoğalamadık diyorsan nedenini söyleyeceksin, İcardi'ye lafını söylemekten kaçmayacaksın. Kaçarsan gelir basın toplantısında kupa ile aynı boydasın diye güler sana.

Kimseye laf söyleyemeyen hocanın geldiğinden beri en çok laf soktuğu kendi taraftarı ya. City, Real tutun demeler, 12 kişiyle mi oynayacağız demeler, şampiyon olunca Okan Buruk istifa tezahüratına eşlik etmeler. Sen bu yolda ilerledikçe 5 yıl üst üste şampiyon olsan ne...
Tebrikler hocam

Sen yönetimle kanka olursan, araya mesafeni koymazsan, yerini pozisyonunu bilmeden yönetici gibi konuşursan bir otorite sağlayamazsın.

Sene başında yönetim tüm istediklerimi yaptı, şimdi sıra bende diyerek yönetimi översen evet kötü bir gidişte sıra sana gelir. Altından kalkamazsın

Sana ne abi, yönetimi övmek falan sen işine bak. Adamları iste topunu oynat

Sen hiç gördün mü Fatih Terim bir yönetici ile kanka olsun beraber tatile gitsin. İstese hepsiyle kanka olur hepsi kapısında yatar. Neden olmuyor bir düşün.

Hala çıkmış yönetim elinden geleni yapıyor diyorsun

Herkes yerini bilmeli. Öncelikle sen bilmelisin ama bunu yapamıyorsun maalesef Okan hocam

Okan efendi u23 transferini bile yaptıramıyor

Ekibin yok mu senin, takip ettiğiniz gençler yok mu tutun getirin ne tembel heriflersiniz

Gerçi u23e gidip nico paz ismi falan vermiştir bu

Takmış elitliğe
Genç oyuncular gelmek istemiyomus. Yoksa hocam onu acauip parlatır. Öyle bir sanssizlik yaşıyor.

Şu herif gitse bu hersberlige sevinecek haldeyim. İş işten geçtikten sonra kovsan nolur kovmasan nolur

Kadro planlamasını yanlış kurdu, 2 aydır sonradan oyuna sokup bir maçı çeviremedi çünkü böyle bir planınyok çünlü yedek yok böyle kötü planlama mı olur. En kötüsü çevresinde sen ne yaptın hoca diyende mi yok. Bizim 11imiz çok kaliteli ama oyuncular üstüste msçlardan mental yorgunluğa düştü eksikler oluncada bittik. Tam tersi Fb de çok maçınsonradan girenlerle çevirdi. Üzgünümki AM maçı sonrası bitik kadroyla kgümrük maçındada puan kaybı bekliyorum, sonrada okana bay bay deriz ama kendi etti kendi buldu. Ocak başı hemen 2-3 transfer yapın dedik anlamadılar, 30 ocakta iş bitmiş olaxak çok yazık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde gidipte 100 milyon harcayacaklar beyimiz için zaten 30 Ocaktan sonra tek maça düşeceğiz o kadar geç kalındıki çok yazık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef ilk defa bu sezon umutsuzluğa kapıldım
Fener maçındaki yenilgi bile takımı kamçılayamadı
Takımın üzerinde ölü toprağı var, biz bezginlik bir doymuşluk var
Taze kan lazım, ayrı bir motivasyon kaynağı lazım
O konuda da ne hoca ne yönetim ışık vermiyor

Hala lideriz çok geç değil ama artık birileri boş konuşmayı bırakıp aksiyona geçmeli mesela Milano’ya işi bitirecek kişiler gitmeli

Yoksa bu gidişatla ne hoca kalır ne yönetim

Kalabalık kadroya ihtiyaci olan yerden çikti çikacak 3 gunde bir maç olayi bitti sayılir. Haftada 1 mac a duscek. Gitmiş şimdi istiyor :asd: fjdhdbdns haftada 1 de bunları oynatamayincada yazin yine aynı terane kemik kadro istiyorum diyecek 3 gunde bir mac temposuyla :asd:
Bu herif gitmediği sürece eşik atlayamayacagiz. Futbolcuların bireysel gayretiyle şampiyon olunca 4 kere şampiyon yaptı diye kafa utuleyecekler. Oysaki bu adamın büyük bir katkısı yok. Şu dandik ligde şu takımları got zoruyla yenip şampiyon olunca müthiş antrenör saniyorlar. Nerdeyse her maç acı çekerek izliyoruz maclari
Adam icardiyi cikarmaktan korkuyor. Yunus rezil halde çıkarmıyor. Oyunu bile doğru dürüst izlemiyor

2 tane u23 hakkımıza transfer yapacağız sezon sonu 10+4 olacak kontenjan bu bile plansızlığı gözler önüne sürüyor 2002li oyuncular artık genç değil böyle bir fırsat var git al 2 tane 2002, 2 de 2006-2005 falan gelecek sezon stres yaşama, ama hocamızda genç oyuncu nefreti var, bu kadar eksiğe rağmen genç oyuncular hiç şans bulamıyor ben altyapı oyuncusu olsam kaçmaya çalışırdım

ŞL hayalini bırakın, elendik bitti o defter.

Lig için elimizdeki kadro yeter de artar, bu herife artık + 1 milyon euro bile harcatılmamalı, 300 milyon euro veya daha fazlasını harcatmıştır sadece bonservislere filan, bir bok yaptığı da yok,

kovun, Cevat Güler'i çağırın şampiyon yapar. Sene sonu bakarız transfer filan.
Hala hayal kuranlar var. Ciddi ciddi atleticodan ve cityden puan alabileceğimizi sanan polyannalar varken sırtı yere gelmez hocamın. 3-4 tane daha 80 milyon euro harcayalım da 10 eksikli Gaziantep'i yensin; mutlu da olurlar ha bundan. Maçtan beri toplam 4 saat anca uyudum; yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt