Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.166
- 4.871
- 1.168
Hahah daha rapor filan sunulacakmışta sonra temas kurulacakmış. Ölme eşeğim ölme. Puan kaybı olmasa bunların hiçbiri konuşulmayacaktı. Bakın çalışıyoruz gibi çek pampa pozları bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler hocamGelelim Okan Buruk'a.
3 yıldır takımı şampiyon yapan hocasın, takımın ile kırılmadık rekor bırakmadın ve bugün yedek kulübende oyuna alacak ismin yok. Hala yönetim ile beraber çalışıyoruz demeler, 10 farklı transfer açıklaması ile laf salatalığı yapmalar, teknik direktör müsün, kulüp sözcüsü, başkan vekili misin karar ver artık. Nesin sen arkadaş.
Ya Hamza Hamzaoğlu gibi isim bile 3 yıl üst üste şampiyon olsa o cesaretle gider 2 laf batırır yönetime, ben de bekliyorum transferleri sizin gibi der. Bu kadar mı güvensizsin be adam. Bu nasıl karakter. O zaman ben sorgularım arkadaş, sen kendine hala güvenmiyorsun, o eşiği hala atlayamadın derim, şampiyonluklarda payını içten içe sorguluyorsun derim.
3 yıl art arda şampiyon olan teknik direktör en cesuru olur, en korkusuz demeci verir, gerekirse kovulmayı göze alır, bahanelere sığınmaz. Yönetime de gerektiğini söyler, oyuncusuna da söyler. Ceza sahasında çoğalamadık diyorsan nedenini söyleyeceksin, İcardi'ye lafını söylemekten kaçmayacaksın. Kaçarsan gelir basın toplantısında kupa ile aynı boydasın diye güler sana.
Kimseye laf söyleyemeyen hocanın geldiğinden beri en çok laf soktuğu kendi taraftarı ya. City, Real tutun demeler, 12 kişiyle mi oynayacağız demeler, şampiyon olunca Okan Buruk istifa tezahüratına eşlik etmeler. Sen bu yolda ilerledikçe 5 yıl üst üste şampiyon olsan ne...
Sezon sonuna kadar Fatih Terim gelecek gibi bir hissiyat var
Genç oyuncular gelmek istemiyomus. Yoksa hocam onu acauip parlatır. Öyle bir sanssizlik yaşıyor.Okan efendi u23 transferini bile yaptıramıyor
Ekibin yok mu senin, takip ettiğiniz gençler yok mu tutun getirin ne tembel heriflersiniz
Gerçi u23e gidip nico paz ismi falan vermiştir bu
Takmış elitliğe
Okan buruk bu takımın en büyük sorunudur
Bu herif gitmediği sürece eşik atlayamayacagiz. Futbolcuların bireysel gayretiyle şampiyon olunca 4 kere şampiyon yaptı diye kafa utuleyecekler. Oysaki bu adamın büyük bir katkısı yok. Şu dandik ligde şu takımları got zoruyla yenip şampiyon olunca müthiş antrenör saniyorlar. Nerdeyse her maç acı çekerek izliyoruz maclariKalabalık kadroya ihtiyaci olan yerden çikti çikacak 3 gunde bir maç olayi bitti sayılir. Haftada 1 mac a duscek. Gitmiş şimdi istiyorfjdhdbdns haftada 1 de bunları oynatamayincada yazin yine aynı terane kemik kadro istiyorum diyecek 3 gunde bir mac temposuyla
![]()
Hala hayal kuranlar var. Ciddi ciddi atleticodan ve cityden puan alabileceğimizi sanan polyannalar varken sırtı yere gelmez hocamın. 3-4 tane daha 80 milyon euro harcayalım da 10 eksikli Gaziantep'i yensin; mutlu da olurlar ha bundan. Maçtan beri toplam 4 saat anca uyudum; yazıklar olsun.ŞL hayalini bırakın, elendik bitti o defter.
Lig için elimizdeki kadro yeter de artar, bu herife artık + 1 milyon euro bile harcatılmamalı, 300 milyon euro veya daha fazlasını harcatmıştır sadece bonservislere filan, bir bok yaptığı da yok,
kovun, Cevat Güler'i çağırın şampiyon yapar. Sene sonu bakarız transfer filan.