Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Dursun ÖzbekGardi toplantıda Başkan sen istiyor transfer o zaman bana verecek point otel taksim der mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ÖzbekGardi toplantıda Başkan sen istiyor transfer o zaman bana verecek point otel taksim der mi ?
Herkesin kararı değişebilir bu normal birşey. Hala bu adamın yaptiklarini desteklemek daha korkunç bence.Şu hocayı eleştirenlere sürekli terbiyesiz laflar söyleyenlerin şimdi hoca aleyhine olan her şeyi beğenmesi,onaylaması falan baya yüzsüz bir davranış bu arada
Bugün kulübede jelert bile yok ben bu kadar kötü planlama hayatımda görmedim
Senin 11 oynayan topculara ihtiyacın var. Senin hocan kenarda oturacak elit oyuncu arıyor.. adam sorunu görmüyorki tedavi edebilsinMillet sadece kendini kandırıyor
Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar
Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok
Hangi 11 çok kaliteli
Direkt 70 milyon girdi dolaylı olarak bence en azından AL finali yapabilirdik. Oradan da hem maddi hem manevi kaybettik.Şu yanlış öyle bir sarmal yarattıki hala toparlanamadı.
Aynı şekilde Sara yerine Mctominay gelmiş olsa bugün orta saha ihtiyacı falan da olmayacaktı.
Hatiple başlayan Kavukla devam eden sonsuz hatalar döngüsüne girdik.
Erden başkan görevde iken, şu anki PSG yapan adamı danışmanlık için ta ayagimiza kadar getirdi. O adamı bile kaçırdık. Yabancı antrenman hocaları getirdi. World class Okan hocanin ekibi onlarida yedi. Erden başkanın yapmayı planladığı şeylerin doğru uygulamasını yapsak, 4 yıldır yasadgimiz rezilliklerin hiç birini yasamazdik.
1 tane 10 numara şart.Millet sadece kendini kandırıyor
Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar
Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok
Hangi 11 çok kaliteli
karar değişebilir normal onlar gerçi biz gidip hoca iyi oynattığında iyi dediğimizde bile çığırtkanlık yapıyorlardı o zaman da normal olmadığını söylüyordum da bu kadar kesin değişim normal değil biraz salıp,ölü taklidi yapsınlar bariHerkesin kararı değişebilir bu normal birşey. Hala bu adamın yaptiklarini desteklemek daha korkunç bence.
Şu yanlış öyle bir sarmal yarattıki hala toparlanamadı.
Aynı şekilde Sara yerine Mctominay gelmiş olsa bugün orta saha ihtiyacı falan da olmayacaktı.
Hatiple başlayan Kavukla devam eden sonsuz hatalar döngüsüne girdik.
Gerçekten olması gereken bu renktaşım ama böyle bir niyetimiz var mı? asıl soru bu benceSaneyi zamaninda yedek birakti birakabilirde onemli olan oyuna da almasi Liverpool macinda Saneyi oyuna almadi bence kazanmamiza ragmen oda yanlisti ama bjk macinda son 5 dk oynatmisti normalde bu sekilde oyuncuyu kaybedersin daha fazla sure verilmesi lazim.Lemina Torreira Ilkay da yedek kalabilmeli bunu Okan hoca yapamiyorsa baska hoca yapar.Mesela Mancini bize geldiginde Sneijder Drogba Melo Eboue gibi oyuncular vardi o da hazir isimli transfer yapabilirdi ama gitti Alex Tellesi aldirdi 7 milyon euroydu sanirim bonservisi daha sonrada Intere goturdu kendiyle birlikte.Baskan olsam kaliteli oyuncularin yaninda sorarim hocaya scout ne icin var diye
Ben Erden Timur zamanı geldiğini hatırlıyorum.Luis Campos diyorsan Erdenle bi alakası yok. Burak Elmas-Torrent döneminde geldi o
Erden Timurda gereksiz övülüyor bazen gerçekten. Boey yerine Afrika Kupasında oynayan o maçta sakatlanan Aurier alıp gelende kendisiydi.
Cok egitimli, ekstra iletisim kabiliyeti olan, insanlara hitab etmeyi bilen Galatasaray icin sans olan bir adami Dursun uzaklastirdi ve yerine sonradan gorme, Turkiye'de sokakta elini sallasan ,onune gelecek capsizkta iki herifi ( hatip ve kavuk) delege etti. Her problemin bas sorumlusu Dursun.Erden başkan görevde iken, şu anki PSG yapan adamı danışmanlık için ta ayagimiza kadar getirdi. O adamı bile kaçırdık. Yabancı antrenman hocaları getirdi. World class Okan hocanin ekibi onlarida yedi. Erden başkanın yapmayı planladığı şeylerin doğru uygulamasını yapsak, 4 yıldır yasadgimiz rezilliklerin hiç birini yasamazdik.
Yunus var ya yetmiyor mu. Hakikaten dün varmiydi sahada.1 tane 10 numara şart.
Bak ben ugurcani hiç istemedim düşündüğümden daha iyi çıktı. Şimdiye kadar beni yanılttı diyebilirim eksik tarafları olsadakarar değişebilir normal onlar gerçi biz gidip hoca iyi oynattığında iyi dediğimizde bile çığırtkanlık yapıyorlardı o zaman da normal olmadığını söylüyordum da bu kadar kesin değişim normal değil biraz salıp,ölü taklidi yapsınlar bari