Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu hocayı eleştirenlere sürekli terbiyesiz laflar söyleyenlerin şimdi hoca aleyhine olan her şeyi beğenmesi,onaylaması falan baya yüzsüz bir davranış bu arada
Herkesin kararı değişebilir bu normal birşey. Hala bu adamın yaptiklarini desteklemek daha korkunç bence.

Erden başkan görevde iken, şu anki PSG yapan adamı danışmanlık için ta ayagimiza kadar getirdi. O adamı bile kaçırdık. Yabancı antrenman hocaları getirdi. World class Okan hocanin ekibi onlarida yedi. Erden başkanın yapmayı planladığı şeylerin doğru uygulamasını yapsak, 4 yıldır yasadgimiz rezilliklerin hiç birini yasamazdik.

Bugün kulübede jelert bile yok ben bu kadar kötü planlama hayatımda görmedim

Zaten en büyük sorun o

4 yabancı hakkı boş kaldı

Jelert u23 kontenjanında, Zaniolo,kanatlarda Köhn ile frankowski fena değildi neden gönderildiler hala anlamış değilim

Sırf kafasında takıntılı olduğu 11 i korumak için adam tüm kadroyu boşalttı

Millet sadece kendini kandırıyor

Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar

Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok

Hangi 11 çok kaliteli
Senin 11 oynayan topculara ihtiyacın var. Senin hocan kenarda oturacak elit oyuncu arıyor.. adam sorunu görmüyorki tedavi edebilsin

Şu yanlış öyle bir sarmal yarattıki hala toparlanamadı.

Aynı şekilde Sara yerine Mctominay gelmiş olsa bugün orta saha ihtiyacı falan da olmayacaktı.

Hatiple başlayan Kavukla devam eden sonsuz hatalar döngüsüne girdik.
Direkt 70 milyon girdi dolaylı olarak bence en azından AL finali yapabilirdik. Oradan da hem maddi hem manevi kaybettik.

Erden başkan görevde iken, şu anki PSG yapan adamı danışmanlık için ta ayagimiza kadar getirdi. O adamı bile kaçırdık. Yabancı antrenman hocaları getirdi. World class Okan hocanin ekibi onlarida yedi. Erden başkanın yapmayı planladığı şeylerin doğru uygulamasını yapsak, 4 yıldır yasadgimiz rezilliklerin hiç birini yasamazdik.

Luis Campos diyorsan Erdenle bi alakası yok. Burak Elmas-Torrent döneminde geldi o

Erden Timurda gereksiz övülüyor bazen gerçekten. Boey yerine Afrika Kupasında oynayan o maçta sakatlanan Aurier alıp gelende kendisiydi.

Bence Okan hocayı bir grup biraz takıntı haline getirmiş vaziyette. Yani başarısız olsa da Okan hocayı savunanların kafasına çöksek diye bekliyor. :) diğer taraf da şuradan virajı dönsek de gidip eleştirenlere geçirsem diye bekliyor.

Bence kimle derdiniz varsa etiketleyin yazın sonra öpüşüp barışın beyler

Çünkü çok aptalca bir kavga bu. Liseli misiniz olm

Ciddi ciddi şöyle bir kadromuza bakıyorum. Kalede Günay & Uğurcan ikilisi iyi diyoruz ama Günay oynamadığı için sorun çıkarıyor, sağ bek Singo belli ki daha da dönemeyecek tek Sallai 'ye kaldık iyiyse de kötüyse de stoper de elimizde sadece Davinson & Abdülkerim ikilisi var Davinson ciddi saçmalıyor bu aralar ama en azından sahada kalabiliyor. Abdülkerim yine 4.500 dakika sahada kalabilir sezon sonuna kadar diye beklemek zorundayız. Sol bek rotasyonu çok kaliteli oyuncular olmasa da bir şekilde devam ediyor Jakobs 'un ciddi sakatlık riski var. Orta sahada Lemina bir var bir yok Torreira ciddi ciddi gitmek istiyor sanırım, İlkay veteran futbolcu haline gelmiş Sara 'nın 1.5 ay filan olmayacağını düşünüyorum. 10 numara oynayabilecek elimizde sadece Yunus var ki ciddi sakatlık riski olan bir oyuncu ki son dönemlerde izlediğim Yunus yakında sakatlanıp 1 ay filan ortadan kaybolursa şaşırmam. Kanatlarda elimizde sadece Barış ve Sane var bu ikilinin de 4.500 dakika sahada kalmasını bekleyeceğiz sezon sonuna kadar. Forvete geliyorum Osimhen müthiş bir adam ama o kadar eforla oynadığı için sürekli bir sakatlık riski var bize gelene kadar son 5 sezonunda ortalama 17 maç kaçırmış her sezon, geçen sene sadece 7 maç kaçırması onun ortalamasında bayağı iyiydi aslında ama daha sezonun ilk yarısında 8 maç kaçırdı bu sene bir de afrika kupası derken uzun bir süre kullanamadık sonra İcardi var o da İlkay gibi veteran oyuncu oldu artık

Ciddi ciddi kadroda kullandığımız 17-18 kişilik oyuncu grubu içinde 7-8 oyuncu filan sayabiliyorum sorunsuz sezonu tamamlayabilecek. Bir zorunda kalmadıkça kullanmadığımız Arda, Kazımcan veya Kutucu gibi 2-3 kişilik bir oyuncu grubu var işte. Okan Hoca yaz transfer döneminde bu 17-18 kişilik oyuncu grubuna bakıp hiç sakatlanmayacağını hiç eksik kalmayacağımızı filan düşünerek kağıt üzerinde iyi oyuncular tamam deyip sezona girdi şimdi yana yakıla para harcayacak yer arıyoruz...

Herkesin kararı değişebilir bu normal birşey. Hala bu adamın yaptiklarini desteklemek daha korkunç bence.
karar değişebilir normal onlar gerçi biz gidip hoca iyi oynattığında iyi dediğimizde bile çığırtkanlık yapıyorlardı o zaman da normal olmadığını söylüyordum da bu kadar kesin değişim normal değil biraz salıp,ölü taklidi yapsınlar bari

Şu yanlış öyle bir sarmal yarattıki hala toparlanamadı.

Aynı şekilde Sara yerine Mctominay gelmiş olsa bugün orta saha ihtiyacı falan da olmayacaktı.

Hatiple başlayan Kavukla devam eden sonsuz hatalar döngüsüne girdik.

keramettin admin genelde hemfikirim ama galatasarayın yanlışlar sarmalının başlangıcı o yılın bir yıl öncesine dayanıyor

maalesef haziran ayında sol bek, 8 numara, mertens yedeği ile kurtarırız dediğimiz döneme üst üste isim transfer, fenere çalım vb hırslarıyla zaha, ziyech, tete gibi isimlere geçişle yaptık

ffp vardı vs. hepsini bir yere kadar anlıyorum ama yine de fred, syzmanski vb. peşinde koşan takım bunalr olmadığı zaman biz de fenerden zaha çalalım kafasına nasıl geçtik hala anlamıyorum

tabiki zahanın da ziyechin de aldığı 2-3 maç oldu ama bunu berkan midsjo filan da yaptığı için korkunç paralar alan adamlara bu maçlar yeter diyemiyorum

belki sözleşme sürelerinden filan büyük zarara uğramadık ama büyük bir fırsat maliyetine girdik

yine bedava oyuncu alaydık, yine kiralasaydık ama ihtiyacımız olan mevkilere alsaydık

hatta bir önceki devre arasında 8 numara ararken bir anda zaniolo işi de böyle oldu

sürekli fırsat geldi alalım olayı maalesef hatipten filan önce başladı

bu türk takımlarının hastalığı gibi, bjk de trabzon da biz de düştük

Saneyi zamaninda yedek birakti birakabilirde onemli olan oyuna da almasi Liverpool macinda Saneyi oyuna almadi bence kazanmamiza ragmen oda yanlisti ama bjk macinda son 5 dk oynatmisti normalde bu sekilde oyuncuyu kaybedersin daha fazla sure verilmesi lazim.Lemina Torreira Ilkay da yedek kalabilmeli bunu Okan hoca yapamiyorsa baska hoca yapar.Mesela Mancini bize geldiginde Sneijder Drogba Melo Eboue gibi oyuncular vardi o da hazir isimli transfer yapabilirdi ama gitti Alex Tellesi aldirdi 7 milyon euroydu sanirim bonservisi daha sonrada Intere goturdu kendiyle birlikte.Baskan olsam kaliteli oyuncularin yaninda sorarim hocaya scout ne icin var diye
Gerçekten olması gereken bu renktaşım ama böyle bir niyetimiz var mı? asıl soru bu bence

Cok egitimli, ekstra iletisim kabiliyeti olan, insanlara hitab etmeyi bilen Galatasaray icin sans olan bir adami Dursun uzaklastirdi ve yerine sonradan gorme, Turkiye'de sokakta elini sallasan ,onune gelecek capsizkta iki herifi ( hatip ve kavuk) delege etti. Her problemin bas sorumlusu Dursun.

Soygun varrr gönderin şu adamı 40 milyon daha yiyecek Antep’i yenmek için

karar değişebilir normal onlar gerçi biz gidip hoca iyi oynattığında iyi dediğimizde bile çığırtkanlık yapıyorlardı o zaman da normal olmadığını söylüyordum da bu kadar kesin değişim normal değil biraz salıp,ölü taklidi yapsınlar bari
Bak ben ugurcani hiç istemedim düşündüğümden daha iyi çıktı. Şimdiye kadar beni yanılttı diyebilirim eksik tarafları olsada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt