Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 yasinda 2 sayfa sakatlik var. Uyluk nakli olmaya geliyor heralde

IMG_0935.webp

Lang'ın 3 dakikalık skills videosunu izledim Hollandalı Abdülkadir Ömür bu.

Bu arada şu açıdan Lang olumlu olabilir ,Osimhen olmadığında bile Barış forvete geçer böylece İcardi oynamaz .

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lorenzo lucca da 25'e geldi napoli'de neredeyse sahaya çıkmadı 35 opsiyonla nottingham forest'a gidiyor şimdi. napoli'den adam çıkarmak kolay değil.

Yav Ahmet gireceğine ya Lang girsin, ya da Lang'ın keseceği güncel 11 adamı girsin işte

Noa Lang en azından profil olarak doğru adam.
Tutar tutmaz o biraz kısmet ama
Yunus meziyetlerine sahip bir oyuncu.
Topla giden içe dışa çalım atan pas yeteneği de olan bir kanat oyuncusu

Bu arada kabus gibi ama gerçek şu ki yedek kulübemizde futbolcu yok. Futbolcuya benzer herhangi birisi bile olabilir

1768763757717.webp

Okan Buruk ile Lang gorusmesi

"Hey Noa come to us tamam? I know you are not happy in Napels but I wil promise you that you will play every match with us. Just come , ok?"

Boyle bir yalan atmis olabilir belli olmaz bizim hocadan :ROFLMAO:

4-5 topcu daha lazim

Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)

Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
Opsiyon zorunlu değilse ve bizim elimizde olacaksa çok iyi transfer olur. Lakin zorunlu ise 20 civarı olmalı olmalı yoksa 30'a alınması kötü olur.

Yine yönetim kaynaklı haber mi? Piyasaya oyuncu salıyorlar. Tepkiye göre karar veriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt