- 6 Eylül 2014
- 94.171
- 64.962
- 4.608
Langgggggggggg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Langgggggggggg
Hollanda'da iyiydi ama 10 no da şart. Aslında şimdi Grizman'a soğuk değilim veya Gouri alıp Sara'ya güveneceksin ( 8'de)Dunya uzerinde performansi dusen bir oyuncuya daha fazla para odeyen baska bir kulup var mi cok merak ediyorum ..
Langi biz alsak 25e kotu oynasa 7-8 opsiyonla yollariz adamlar aliyor ellerinde patliyor daha pahaliya satiyorlar...Saka gibi bir enayilik seviyesindeyiz..
Bu arada oyuncuyu hic tanimiyorum desem yeridir
Yüreğin yetiyorsa Mevlana Türbesinin oraya gel seni de bitireyimGSYİ BİTİRDİN YETER LAN YETER
Hollanda ve Belcika mi yumusak lig yumusak oyuncular hic bi zaman is yapmadi burda
Bence Sane'nin istekli ve isteksiz olduğu maçlar çok net belli ediyor kendini. Daha 2.dakikadan kafası maçta mı değil mi anlıyorsun rahatça. Takım kopuk olsa da farketmiyor motive olduğunda. Net istikrarsız adam. Yetenek gani ama mental sıkıntı.Sane'nin durumu bence diğerlerinden farklı. Sane'nin olayı takımın tamamen ondan kopuk alakasız oynaması. Sane'yi çocukluğundan beri hepimiz biliyoruz, adamın en büyük özelliklerinden birisi ver-kaç olayı, bizim Yunus falan top Sane'ye gelince sahanın öbür ucuna kaçıyor resmen. Sürekli çizgiye bastırtarak oynatıyoruz, topu ayağına atıp bir şeyler yapsın diye bekliyoruz.
oyuncu iyi hatta taraftar aşık olur büyük ihtimalle ama bizim ihtiyacımız ortasahayken 30m kanata basmak ne kadar mantıklıLang'in hollanda ve belcika ligi videolarini izleyin lan manyak birseybiraz iciniz sogusun italya ligini bosverin
Kanata daha makül fiyata bunu alirdim. FB'ye karsi bunu yapsa, ordan bir kirmizi kart cikar herhalde.
Saminin yüreği yetiyorsa Üsküdar balıkçılar çarşısına gelsin. Balıkların içine atayim onuYüreğin yetiyorsa Mevlana Türbesinin oraya gel seni de bitireyim
Şarta bağlıysa bile kötü anlaşma düşüşte olan adama 32 gereksiz u23’e de uymuyor.
oyuncu iyi hatta taraftar aşık olur büyük ihtimalle ama bizim ihtiyacımız ortasahayken 30m kanata basmak ne kadar mantıklı