Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetinden bağımsız fena transfer değil bence. Geçen sezon uçuyordu bu çocuk, kafası kırık ama maça odaklandığında çok rahat skor üretebiliyor.

23 yaş altı adam bulun yeter artık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunya uzerinde performansi dusen bir oyuncuya daha fazla para odeyen baska bir kulup var mi cok merak ediyorum ..
Langi biz alsak 25e kotu oynasa 7-8 opsiyonla yollariz adamlar aliyor ellerinde patliyor daha pahaliya satiyorlar...Saka gibi bir enayilik seviyesindeyiz..
Bu arada oyuncuyu hic tanimiyorum desem yeridir

Zorunlu veya şarta bağlı satın alma opsiyonu olmasın da kaç koyarlarsa koysunlar opsiyona

Zaten sene sonu gitsin diye gözünün içine bakacağımız bir oyuncu
Gitsin diye gözünün içine bakacağımızdan emin değilim. Zira tam forumun seveceği tarz oyuncu. Lakin zorunluysa ve 30 falansa rezillik. Onun dışında 30 ise normal opsiyonsa dediğin gibi o paraları etmez ve alınmaz zaten.

Buyuk ihtimal lang ile lookmani alirlar. Lang kanat lookman 10 numara
Şimdi tek problemimiz bumu? Kanat ve kanat… lookman da kanat aslında. Barış Sane Lang Lookman Yunus Sallai napcaz bunları? Lemina tor, sara ve ilkay orta saha.. kaanı saymadım çünkü futbol onu bıraktı.. ilkay da ismi hakkı için saydım, çünkü oda artık yok.. lemina üstüste maçları çıkarmıyor.. sane sakat… ee??

İşin mantıklı tarafı Lookman Yunus yerine on no olarak alınabilir. Gedson Olai tarzı bir oyuncu ve yedek 6 no lazım.

Lang bildiğin fakir Neymar yani stil olarak en çok ona benziyor yeterki kafası macta olsun
Hah işte anahtar cümle bu, kafasını maça verirse... Böyle adamların hiçbirinden fayda almadık. Kafasını maça veren bir Zaha, diri bir ziyech, sağlıklı bir Falcao... Sane de aynı 2 maç var 4 maç yok, kafasını verirse iyi. Hep tercihler aynı, hiçbirinden de mutlu olmadık. Dünya para veririz gene takımı kurtaran Barış Alper olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satın alma opsiyonu şarta bağlı olacak zorunlu değil diyenler görüyorum

Kudurtan biri lazimdi.
Icardi birakti o isleri, Lemina tek basina yapamiyor

Lang 10 no oynar mı bizim oyunda. Çünkü hocanın orada deneyeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Keita Torreira
Sane Gouri Lang
Osimhen

Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt