Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim gittigi an acaba nasil enkaz altinda kalacagiz? Belki bize de menemen sezonu sirasi gelir. Bu harcanilan paralar hic normal degil. Cogu PL takimi bile böyle para harcamiyor gibi geliyor bana

Lan 32nin üstünü ben tamamlardım gider bruno fernandesi alırdık

İş bilmez herifler

Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)

Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
Psv den alan biz olsaydık dediğin gibi yorumlar 180 derece değişirdi. Ayrıca şampiyonlar Liginde psv ile döktürüyordu.

hırsız var hırsızzz, Galatasaray' ın parasını bu şekilde harcayamazsın okannnn

Maliyetine bisey demedim sen oyuncuya elit(!) dedin. Fazla kücümsüyorsun gibi geldi neyse gelsin anlarız

Elit oyuncu değil zaten bu sene napolide ligde 600 dk süre almış elden çıkarmak için can atıyorlar belli,
Bu maliyetlerle bu kulüp tez zamanda batar

Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)

Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
Zaten çok kaliteli kanat oyuncularımız var. İhtiyaç mı? Barış mı gidiyor? Kimin yerine oynayacak? Daha acil daha sıkıntılı bölgeler varken neden bu bölgeye para harcanıyor? Mesela dünkü maçta bu olsaydı ne değişecekti ki?

Langla birlikte bu sezon harcanan para 180 milyon euro oldu

Daha da harcanacak

Savurgannnnnnnnnnnnnnn

Barış'ın performansını Lang transferi ile arttıracak hocamız

Lang Kutucu'dan iyidir gelsin

Bu takıma topçu almayan bu denli eksik kalmamıza neden olan herkesin...

besim-tibuk-trumpa-ana-avrat-dümdüz-gidiyor-v0-OHVjYTZxbzEwMXdlMXW0Y6T7_Biu0caF5XYV_SnRbw5juk...webp

Buyuk ihtimal lang ile lookmani alirlar. Lang kanat lookman 10 numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt