Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Yönetim gittigi an acaba nasil enkaz altinda kalacagiz? Belki bize de menemen sezonu sirasi gelir. Bu harcanilan paralar hic normal degil. Cogu PL takimi bile böyle para harcamiyor gibi geliyor bana
Psv den alan biz olsaydık dediğin gibi yorumlar 180 derece değişirdi. Ayrıca şampiyonlar Liginde psv ile döktürüyordu.Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)
Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
Maliyetine bisey demedim sen oyuncuya elit(!) dedin. Fazla kücümsüyorsun gibi geldi neyse gelsin anlarız
Zaten çok kaliteli kanat oyuncularımız var. İhtiyaç mı? Barış mı gidiyor? Kimin yerine oynayacak? Daha acil daha sıkıntılı bölgeler varken neden bu bölgeye para harcanıyor? Mesela dünkü maçta bu olsaydı ne değişecekti ki?Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)
Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
maliyeti nedir acaba?Elit oyuncu değil zaten bu sene napolide ligde 600 dk süre almış elden çıkarmak için can atıyorlar belli,
Bu maliyetlerle bu kulüp tez zamanda batar
Bence de ya bulunsun genc isim yapar yedek olur alternatif olurKimse ile uğraşmaya gerek yok. Şu Patrick Zabi’yialıp gelsinler diyeceğim de beceriksizler hayatta alamazlar. Direk PL yapabilir eleman.
10Kaç yıl mağarası var acaba?
Zorunlu satın alam falan yoksa sol kanata iyi ekleme. Barış'ı da forvete atabiliriz böylelikle gerektiğinde.Lang kiralik olarak GSde