Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunya uzerinde performansi dusen bir oyuncuya daha fazla para odeyen baska bir kulup var mi cok merak ediyorum ..
Langi biz alsak 25e kotu oynasa 7-8 opsiyonla yollariz adamlar aliyor ellerinde patliyor daha pahaliya satiyorlar...Saka gibi bir enayilik seviyesindeyiz..
Bu arada oyuncuyu hic tanimiyorum desem yeridir
Hollanda'da iyiydi ama 10 no da şart. Aslında şimdi Grizman'a soğuk değilim veya Gouri alıp Sara'ya güveneceksin ( 8'de)

Gardi hemen cözmuṣ kanat transferini. Keske gouiri olaydi ama buna tamamiz. Simdi bi 2 orta saha biri u23 bide kanat/forvet u23 seri. Hepsi gumruk macinda sahada olsun

Çizgiye inenden sonra hem soldan içeriye giren hem de çizgiye inebilen kanat oyuncumuz olacak, bunun için bile gelsin

Şarta bağlıysa bile kötü anlaşma düşüşte olan adama 32 gereksiz u23’e de uymuyor.

Sane'nin durumu bence diğerlerinden farklı. Sane'nin olayı takımın tamamen ondan kopuk alakasız oynaması. Sane'yi çocukluğundan beri hepimiz biliyoruz, adamın en büyük özelliklerinden birisi ver-kaç olayı, bizim Yunus falan top Sane'ye gelince sahanın öbür ucuna kaçıyor resmen. Sürekli çizgiye bastırtarak oynatıyoruz, topu ayağına atıp bir şeyler yapsın diye bekliyoruz.
Bence Sane'nin istekli ve isteksiz olduğu maçlar çok net belli ediyor kendini. Daha 2.dakikadan kafası maçta mı değil mi anlıyorsun rahatça. Takım kopuk olsa da farketmiyor motive olduğunda. Net istikrarsız adam. Yetenek gani ama mental sıkıntı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para harcayacaksak 2. olmak için harcamayalim.
Yusuf + Icardi fesih
Lang
Keita
Gouri
Boey
Sol stoper

İnşallah şarta bağlı falandır 32m nedir olm delirdiniz mi

Bu çocuk jk altyapisinda oynamisti öyle hatirliyorum röportajı vardı gibi

Barış 10 no yapabilir mi acaba yaw ya da ikinci forvet gibi Osimhen in arkasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt