Gökhan Aytepe
10 Numara!
Vay Cimbom naberOnyedika 24 yasinda, maestro ile sadece 2 yas farki var
Maestro süper lig haric nerde performans gösterdi? Onyedikanin 20 üzeri sampiyonlar ligi maci var
Maasi da öyle ütopik olmaz
Vay Cimbom naberOnyedika 24 yasinda, maestro ile sadece 2 yas farki var
Maestro süper lig haric nerde performans gösterdi? Onyedikanin 20 üzeri sampiyonlar ligi maci var
Maasi da öyle ütopik olmaz
Al rotasyona atarız her türlüBurhan the kel Terzi'nin dediğine göre Onyedika'yı alırsak 10+2'ye alacakmışız. Uygun maliyet bence, alınmalı derim
Muhtemelen Tudorhangi degerli hocamiz begenmedi acaba
Mailinin bu olmasi bence inanilmaz yuksek ihtimal
Şuan aşırı derecede kısır ve sette tek planı aponun saga sola top sisirmesi olan bir takım olduğumuz için oraya ben playmaker bir oyuncu istiyorum , aslında hakan istiyorum direkt ama onu alma ihtimalimiz de yok gibi.Cl gruplarına yeni başlıyor olsaydık yine isterdim ama orada 4 maçımız kaldı sadece , lig elden gidecek gibi oraya daha ağırlık vermek lazım.şu an niye istemiyorsun?
beni tedirgin eden bu adam bence daha bir holding gibi, biz hiç öyle oyun oynamadık ama alan kapatır kesinlikle.
maliyetine değmez tabii ama fark yaratır bence.
Tüpraş diye okudum yarın hisse alayım, sağol renktaş. YtdTsapras var Yunan Ligi'nde keşke panatinaikos AEK kapmadan ucuza alabilsek
Iyiki sen yoksun transfer subesinin basindaÇok rahat 35-40 eder. Orkun'un, Gundouzi'nin, Gedson'un 30 ettiği piyasada 40 falan çok rahat eder. Keşke biraz izlesen adamı.
Adamın beleşe gitmesi Khannos'lu, Saibari'li, Aynoui'li Fas orta sahasını kucağa aldığı gerçeğini değiştirmiyor.
Adam Afrika Kupası'nın en iyi orta sahası, ne yapayım 1.5 sene önce beleşe gitmişse. O da göremeyenlerin salaklığıdır
Clde brugge'da da psvde de izledim liglerinde izlemedim tabii o ligleri neden izleyeyimLang'i nerde izledi? Napolidemi yoksa daha önce Brugge ve PSV'demi?
hangi degerli hocamiz begenmedi acaba
Bereketli olsunTüpraş diye okudum yarın hisse alayım, sağol renktaş. Ytd
Oyuncu geçen sene bedava değildi. 2024 yazında bedavaydı.Geçen sene bedavayken burada konusu olmuştu
Hocamız tabiki o aralar yine 25-30a onyedika falan bakıyordu
Konu Gs nin gelecegi ise turk damarlarim kabariyor. En buyuk Gs baska birsey yok kardesimYaw dün coptu okanin yeni kazigiydi bugün gol attı diye Yıldız oldu. Ortaniz yok. Salın biraz artık . Ulan biz trdeyiz sinir stres sen İsveç'te ne gaza geliyon. Senin bizi sakinlestirmen lazım
Yanlış. Denediğimiz herif su anda kasimpasada.vay be
Cimbom ömrümden ömür aliyor tircimVay Cimbom naber
tahminimce o gormemistir oyuncuyu alt yapi direktoru falan degerlendirmistiro tarihte sn.tudor vardı galiba
ekibimizde
kendisi iyi topcudan anlar halbuki
Olmasa bile o maile su gitmis olabilirfırsat bu fırsat deyip denesek mi
of abi muhteşem bi konu bu, forumdakilerin okan hocaya atacağı mailin başlığı ne olurdu subjecti yani
gönderen denizzorlu@
subject: silas andersen
Tırla mi geliyon azgın agabey?Sen İsveç'tesin he , haftaya bende oralardayım
Ula Umut sana olumsuzluk paratoneri diyince de aliniyorsun be güzel renktasimNeyse Lang ile 2-3 gün oyalanırız sonrasında Napoli başkanı bahane edilir başka oyunculara bakarız.