Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an niye istemiyorsun?

beni tedirgin eden bu adam bence daha bir holding gibi, biz hiç öyle oyun oynamadık ama alan kapatır kesinlikle.

maliyetine değmez tabii ama fark yaratır bence.
Şuan aşırı derecede kısır ve sette tek planı aponun saga sola top sisirmesi olan bir takım olduğumuz için oraya ben playmaker bir oyuncu istiyorum , aslında hakan istiyorum direkt ama onu alma ihtimalimiz de yok gibi.Cl gruplarına yeni başlıyor olsaydık yine isterdim ama orada 4 maçımız kaldı sadece , lig elden gidecek gibi oraya daha ağırlık vermek lazım.

Çok rahat 35-40 eder. Orkun'un, Gundouzi'nin, Gedson'un 30 ettiği piyasada 40 falan çok rahat eder. Keşke biraz izlesen adamı.

Adamın beleşe gitmesi Khannos'lu, Saibari'li, Aynoui'li Fas orta sahasını kucağa aldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Adam Afrika Kupası'nın en iyi orta sahası, ne yapayım 1.5 sene önce beleşe gitmişse. O da göremeyenlerin salaklığıdır
Iyiki sen yoksun transfer subesinin basinda

Mt iyi olup kulup takimlarinda kötu olan bir cok topcu var. Her turnuvada parlayana 40-50 verilecekse iṣimiz var

Osi
Lang-golovin-sane
Nmecha-torreira
Jakobs-batagov-sanchez-barış
Uurcan​

Yaw dün coptu okanin yeni kazigiydi bugün gol attı diye Yıldız oldu. Ortaniz yok. Salın biraz artık . Ulan biz trdeyiz sinir stres sen İsveç'te ne gaza geliyon. Senin bizi sakinlestirmen lazım
Konu Gs nin gelecegi ise turk damarlarim kabariyor. En buyuk Gs baska birsey yok kardesim

fırsat bu fırsat deyip denesek mi

of abi muhteşem bi konu bu, forumdakilerin okan hocaya atacağı mailin başlığı ne olurdu subjecti yani

gönderen denizzorlu@
subject: silas andersen
Olmasa bile o maile su gitmis olabilir

Gonderen: @okanburuk2
Subject : ben gercek okan buruk, maili almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt