GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv
Veli Baltacı

Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 444

Veli Baltacı ·

Cevap
10K
Okunma
291,6K
Sayfa
444/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere gerek yok kadro yeterli diyen hocamız şimdi fellik fellik futbolcu arıyoruz diyor
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
30-40 milyonluk transferlerle şahsen ben de az çok bir şeyler oynatırım takıma

Bizim kadro sene başında bana hiç bu kadar dar gelmiyordu. Şimdi sanki ilk 11'i tamamlayacak sayıda oyuncumuz yokmuş gibi geliyor. Rüzgardan mı etkileniyoruz anlamadım ki.

Timberdan kurtuldum diyenler kimi alacağımızı düşünüyorlar.
Bize acil sahaya atacak adam lazım timber kumarı şu an oynanacak bir kumar değil bence belli ki dizinde problem var adamın

1768819831510.webp

Bizim kadro sene başında bana hiç bu kadar dar gelmiyordu. Şimdi sanki ilk 11'i tamamlayacak sayıda oyuncumuz yokmuş gibi geliyor. Rüzgardan mı etkileniyoruz anlamadım ki.

Sene basinda soyle bir kadro hayal ediyorduk

Singo Dav Apo Jakobs
Tor- Lemina- İlkay

Baris Sane
Osi

Yedekler Yunus- Sara - Sallai - Eren - İcardi - Kaan - Berkan- Arda

fena durmuyordu aslinda

Osimhen maclarin %35inde yoktu İlkay les gibi Singo hic yoktu Jakobs yarisinda oynadi Lemina ustuste 3 maca cikamiyor Sara formsuz İcardi berbat Yunus sakat Kaan Berkan bitikti Arda her oynadigi mac zarar verdi..
Bu gerceklerle yuzlesince kadro cok dar geldi .. Herseyi gectim u -23 kontenjanini bos birakmak gibi bir ahmakligi nasil yaptik hala aklim almiyor

Hasan Şaş: “Dün Maestro’nun nasıl bir oyuncu olduğunu gördü değil mi? İyi bir oyuncu, çok iyi bir oyuncu. Galatasaray ileride baskıyı unuttu. Hakan Çalhanoğlu’nun önünde Maestro-Torreira ikilisi onun önünde Osimhen baskısını hayal edin.” (sporON)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt