Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noa Lang, Galatasaray'a yakın. (Matteo Moretto)

Transfere gerek yok kadro yeterli diyen hocamız şimdi fellik fellik futbolcu arıyoruz diyor
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
30-40 milyonluk transferlerle şahsen ben de az çok bir şeyler oynatırım takıma

Bizim kadro sene başında bana hiç bu kadar dar gelmiyordu. Şimdi sanki ilk 11'i tamamlayacak sayıda oyuncumuz yokmuş gibi geliyor. Rüzgardan mı etkileniyoruz anlamadım ki.

Hasan hocam gene abartmalarda..

Acaba yabancilarda da bizdeki ukalalik var midir ? Yorumcu olunca hersey cok kolay nasil olsa senden beklenen birsey yok sabah aksam salla bol keseden...Ulan millet 10larca macini izliyor gidip statta canli takip ediyor oyle karar veriyor bizimkiler 20 saniyede herseyi cozecek kapasitede oldugunu saniyor :)

Timberdan kurtuldum diyenler kimi alacağımızı düşünüyorlar.
Bize acil sahaya atacak adam lazım timber kumarı şu an oynanacak bir kumar değil bence belli ki dizinde problem var adamın

1768819831510.webp

inanılmaz insanlarsınız. hayatında bizdeki sakatlıkları yaşamayan adama kronik sakat diyebiliyorlar ama çarşaf çarşaf sakatlığı olan adamı almadık diye isyan ediyorlar. Geldiğinde 3. maç sakatlansa ilk kelle isteyecek de kendileri. Samimi değilsiniz arkadaşlar

Bizim kadro sene başında bana hiç bu kadar dar gelmiyordu. Şimdi sanki ilk 11'i tamamlayacak sayıda oyuncumuz yokmuş gibi geliyor. Rüzgardan mı etkileniyoruz anlamadım ki.

Sene basinda soyle bir kadro hayal ediyorduk

Singo Dav Apo Jakobs
Tor- Lemina- İlkay

Baris Sane
Osi

Yedekler Yunus- Sara - Sallai - Eren - İcardi - Kaan - Berkan- Arda

fena durmuyordu aslinda

Osimhen maclarin %35inde yoktu İlkay les gibi Singo hic yoktu Jakobs yarisinda oynadi Lemina ustuste 3 maca cikamiyor Sara formsuz İcardi berbat Yunus sakat Kaan Berkan bitikti Arda her oynadigi mac zarar verdi..
Bu gerceklerle yuzlesince kadro cok dar geldi .. Herseyi gectim u -23 kontenjanini bos birakmak gibi bir ahmakligi nasil yaptik hala aklim almiyor

Hasan Şaş: “Dün Maestro’nun nasıl bir oyuncu olduğunu gördü değil mi? İyi bir oyuncu, çok iyi bir oyuncu. Galatasaray ileride baskıyı unuttu. Hakan Çalhanoğlu’nun önünde Maestro-Torreira ikilisi onun önünde Osimhen baskısını hayal edin.” (sporON)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt