Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay sonra salar bence. Oradaki gibi antrenman falan da yok burda. 2 seneye de tügva maç reklamlarına katılır karamcılarla beraber.
Kaldı ki onun baldırlar problemli. Burada kendine bakmazsa hepten patlar. Yaş ilerlediği için sakatlıktan dönünce geç performans veriyor. 2 maç önceydi sanırım izlemiştim.
Ben yerli olması açısından 20 civarına okeyim ya. Vasat bi adama 30-35 verecekler çünkü günün sonunda alim olmaya gerek yok bu görünüyor. Daha iyi birini alabileceklerini sanmıyorum

hakan paspas olur bu arada şu oynadığımız oyunda

her ne kadar kaliteli ayakları olursa olsun, at gibi kosacak kazmalar anca işe yarıyor şu manasız oyunumuzda

Aksam oldu simdi herkesi transfer ederizz sabahina iptal olur transferler

ulan ne 1 transferi en az 2 hatta 3 transfer yapmadan dönmesin

Lan biz çok hareketli değil diye fabian ruiz gibi bir kaliteyi istememiş adamlarız

Hakan kim

32yasinda bir topcuya 20 mil verilmez. Umarim dogru degildir

Hakan Çalhanoğlu tarafı Galatasaray’a gelme isteğini bir kez daha iletti. Galatasaray girişimde bulunursa bu transferin 20 milyon Euro seviyesinde bir bonservis bedeliyle gerçekleşme ihtimali mevcut. (Sergen Dağ)
Şampiyonluğa oynayan Inter devre arasında banko oyuncusunu yollayacak. Güzel hikaye

Yahu Hakan şuan sakat, 1 ay falan yok diyorlar, okan ve ekibi 3 aya anca idmanlara çıkartır. Pardon 7 hafta yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt