- 6 Eylül 2014
- 93.970
- 64.756
- 4.608
Sadriyi ya çok seviyorsun ya da ölümüne nefret ediyorsun. Ortası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadriyi ya çok seviyorsun ya da ölümüne nefret ediyorsun. Ortası yok
sal ya bct'yiAbi burhancan hala noa lang diyo
Herif napolide kalmak istiyo manyak mı bu herif
1senesi daha varInterli olarak söylüyorum,bırakmazlar
Sene sonu bedavaya gelsin çok istiyosa
Aha simitciden kurtuluyoruz galiba bu transfer falan yapamaz.
Birde şubat ortasına kadar yok adamTüm muhabirler aynı zamanlarda bu haberi girdiler. Komplo teorim bir odak tarafından operasyon yapılıyor. İnter'in Hakan'ı devre arası bırakmayacağı netken bu haberlerin böyle çıkmasının başka bir mantıklı izahı yok çünkü.
Roportaji izledim oyle birsey dedigi yoktorreira yerıme adam alırsanız bocaya giderim demıs
konu hakan olunca sen de doğruları konuşmaya başlıyorsunhakan gelirse direk kaptanlıgı verin hakana icardi falan filan artık sıktı cidden
6 ay sonra salar bence. Oradaki gibi antrenman falan da yok burda. 2 seneye de tügva maç reklamlarına katılır karamcılarla beraber.Normalde karşıyım ama Hakan fiziken bitik bi adam değil. Ve mantıken 10+4 sınırında türk futbolcuya daha fazla para vermek çok garip bir durum değil şahsi fikrim. Kural değişirse o ayrı
Nedimim ne güzelde jimnastik yapıyorsun ama bir yandan da birine de benzettimDostlar 10 günden önce o iş olmaz fazla gaza gelmeyin