Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts sezon başı 5 milyona aldığı Augusto'yu 15 milyona satıyormuş.

hiçbir transfer, hiçbir galibiyet bu beceriksizlerin defosunu örtemez bu saatten sonra. sağlam bir yönetim, aklı sahada olan, başarıya aç, disiplinli bir hocayla girmek lazım yeni sezona.

böyle 3 ileri 3 geri, bir şey olduğu yok. yerimizde sayıyoruz bu isimlerle

Hakan düşüşe geçmeye başlıyor yavaştan, inter bırakabilir yaşına göre 20yi kabul edetler bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan gelirse benim gönlüm alınır şahsen , hocaya da bulaşmam pek

Tüm muhabirler aynı zamanlarda bu haberi girdiler. Komplo teorim bir odak tarafından operasyon yapılıyor. İnter'in Hakan'ı devre arası bırakmayacağı netken bu haberlerin böyle çıkmasının başka bir mantıklı izahı yok çünkü.
Birde şubat ortasına kadar yok adam

Hakan Okan burukun oyununda küfür yer. Düzenli takımda oynuyor orda. Milli takımda bile bocaladi

Normalde karşıyım ama Hakan fiziken bitik bi adam değil. Ve mantıken 10+4 sınırında türk futbolcuya daha fazla para vermek çok garip bir durum değil şahsi fikrim. Kural değişirse o ayrı
6 ay sonra salar bence. Oradaki gibi antrenman falan da yok burda. 2 seneye de tügva maç reklamlarına katılır karamcılarla beraber.
Kaldı ki onun baldırlar problemli. Burada kendine bakmazsa hepten patlar. Yaş ilerlediği için sakatlıktan dönünce geç performans veriyor. 2 maç önceydi sanırım izlemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt