Sağ olGörüştüğümüz oyunculardan biri Fiorentina forması giyiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ olGörüştüğümüz oyunculardan biri Fiorentina forması giyiyormuş
Gelinen noktada en iyisinin bu olacağı benim de aklımdan geçmişti. Ne istediğini bilemeyen bir hocan ve böyle beceriksiz yöneticilerin varken, totalde 60-80 milyonluk kontratlara girmek, alınmaması gereken bir risktir.Ugarte kiralık alinmali
Şu an belki değil ama Fiziken bitik olma yolunda hakan.Hakan kaliteli bir oyuncu.Normalde karşıyım ama Hakan fiziken bitik bi adam değil. Ve mantıken 10+4 sınırında türk futbolcuya daha fazla para vermek çok garip bir durum değil şahsi fikrim. Kural değişirse o ayrı
Hakanın youtube kanalında bi videosu var izlersen nasıl bi disiplinde oldugunu görürsünŞu an belki değil ama Fiziken bitik olma yolunda hakan.Hakan kaliteli bir oyuncu.
Ama daha çok sistem takımlarında daha çok iş yapan bir adam.Ben bir taraftar olarak milli takımda ekeştirilşrken hep savundum.Sürekli boşa çıkıp Oyun kurmak sahanın her noktsında bulunmak pas kalitesi falan öyle basit iişler.
Ama hem yaş hem maliyet anlamında bende sıcak değilim..İlkaydaki durumun aynısı olacak.Gene hiçbirşey yapmıyor falan denilecek.
Birde Galatasarayı çok seviyorsan daha önce gelmeyi kafaya koyacaksın arkadaş.
Emeklilik yeri değil Galatasaray.
Zımba gibi topçu vallaOnu izledim gecen. Iyi yedek olurdu osiye
Bi tane sag bek haberi gormustum adini unuttum.Bu takima hala sag bek felan alirlarsa artik kufur etmekten baska yapacak bisey kalmiyoGörüştüğümüz oyunculardan biri Fiorentina forması giyiyormuş
Yaw trol mü yapıyosunDaha tempolu demedim de Kante'yi hala tempolu, 90 dakika pire gibi kosan, basan adam sanman gerip geldi. En son Chelsea'de izledin sanirim.
Fiorentinada başka oyuncularda var , Dodo alınır ama daha yeni 30 verdik sagbekeBi tane sag bek haberi gormustum adini unuttum.Bu takima hala sag bek felan alirlarsa artik kufur etmekten baska yapacak bisey kalmiyo
Hakan, Okan Hocamın ozel idmanlariyla iki ayda muşmulaya döner. Bu gerçeği inkar edemeyiz.
Italyada ilk devrenin en iyi birkaç topcusundan biri.zaten böylede muşmula
Tarihin belkide fiyat performans olarak en iyi 3 transferinden biridir torumuz.O kadar performan düşüklüğü olur takma kafana..torreira yerine berkan bile fark yaratır bu takımda
adam canı istemeyince koşmuyor
fb macında cıkan videosundan sonra 1 dk oynamaması lazım