Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugarte kiralık alinmali
Gelinen noktada en iyisinin bu olacağı benim de aklımdan geçmişti. Ne istediğini bilemeyen bir hocan ve böyle beceriksiz yöneticilerin varken, totalde 60-80 milyonluk kontratlara girmek, alınmaması gereken bir risktir.

Normalde karşıyım ama Hakan fiziken bitik bi adam değil. Ve mantıken 10+4 sınırında türk futbolcuya daha fazla para vermek çok garip bir durum değil şahsi fikrim. Kural değişirse o ayrı
Şu an belki değil ama Fiziken bitik olma yolunda hakan.Hakan kaliteli bir oyuncu.
Ama daha çok sistem takımlarında daha çok iş yapan bir adam.Ben bir taraftar olarak milli takımda ekeştirilşrken hep savundum.Sürekli boşa çıkıp Oyun kurmak sahanın her noktsında bulunmak pas kalitesi falan öyle basit iişler.

Ama hem yaş hem maliyet anlamında bende sıcak değilim..İlkaydaki durumun aynısı olacak.Gene hiçbirşey yapmıyor falan denilecek.
Birde Galatasarayı çok seviyorsan daha önce gelmeyi kafaya koyacaksın arkadaş.
Emeklilik yeri değil Galatasaray.

şu an hakan tek başına aradığımız adam değil ama hakan+sarr jr tipi adam gelecekse kabul

Şu an belki değil ama Fiziken bitik olma yolunda hakan.Hakan kaliteli bir oyuncu.
Ama daha çok sistem takımlarında daha çok iş yapan bir adam.Ben bir taraftar olarak milli takımda ekeştirilşrken hep savundum.Sürekli boşa çıkıp Oyun kurmak sahanın her noktsında bulunmak pas kalitesi falan öyle basit iişler.

Ama hem yaş hem maliyet anlamında bende sıcak değilim..İlkaydaki durumun aynısı olacak.Gene hiçbirşey yapmıyor falan denilecek.
Birde Galatasarayı çok seviyorsan daha önce gelmeyi kafaya koyacaksın arkadaş.
Emeklilik yeri değil Galatasaray.
Hakanın youtube kanalında bi videosu var izlersen nasıl bi disiplinde oldugunu görürsün

40 a kadar oynar

Onu izledim gecen. Iyi yedek olurdu osiye
Zımba gibi topçu valla

Sağa sola deplase de oluyo sevilladaymış galiba

Tempolu ve müadeleden kaçmayan adamlar istiyorum,rakibi bozamıyoruz,top kapamıyoruz,siniyoruz (özellikle osda)

Mısır 9 tane şabanla sadece mücadele edip çarpışarak afrika kupasında yarı final oynadı mane sürpriz şut atmasa belki final oynayacaktı

Şalai jakobs barış osi ve canı isterse lemina harici takımda rakiple çarpışacak topçu yok hepsi ya yumuşak ya güçsüz ya da kaçak güreşiyo

Daha tempolu demedim de Kante'yi hala tempolu, 90 dakika pire gibi kosan, basan adam sanman gerip geldi. En son Chelsea'de izledin sanirim.
Yaw trol mü yapıyosun

Kanteyi beğeniyon ilkayı niye beğenmiyon demedin mi

İlkaydan daha tempolu olduğu için dedim

Eski çelsini kante olmadığını biliyoruz yine de daha tempolu ilkaya göre

Bunu anlayamamak bu kadar zor mu cidden neyi tartıştığını bile bilmiyorsun ki

Yine çorba oldu transfer dönemi. Şubat'a kadar 50 isim daha çıkar. Som gün en kötüsü kimse onu alırlar.

hakan gelirse daha nargilecide mac izlenmez. ortalama futbol izleyicisi tayfanin olur olmaz surekli sovup kafa sisirecegi adam tam ya

Hakan ın sezonda bi 8 10 maç kaciran tekrarlanan sakaktliklarini göz ardi etmemek gerekir zira yaş 32 bons da tuzlu olacak gibi duruyor.

torreira yerine berkan bile fark yaratır bu takımda
adam canı istemeyince koşmuyor
fb macında cıkan videosundan sonra 1 dk oynamaması lazım
Tarihin belkide fiyat performans olarak en iyi 3 transferinden biridir torumuz.O kadar performan düşüklüğü olur takma kafana..

Ama tarihimizin fiyat performans olarak en kötü transferi olan sarayı 25 milyona satmayscak adamlar var rnktş ne dersin..
Çok komik değil mi..Nasıl düzeleceğiz biz..

hakan geliyorsa yazın ilkaydan çıkmak şart olur

mutlaka çok genç bir box to box lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt