Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.492
- 4.086
- 1.723
Fofana +hakan alacaz galiba
Torreira yedek olacak sonunda şükürler olsun️
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fofana +hakan alacaz galiba
Torreira yedek olacak sonunda şükürler olsun️
Ilkay'in bir zarari yok zaten 2 sene sonra jubilesini yapar bizde, her mac 11'de oynayacak diye bir kural yok o yuzden oyle dedim.hakan geliyorsa yazın ilkaydan çıkmak şart olur
mutlaka çok genç bir box to box lazım
Italyada ilk devrenin en iyi birkaç topcusundan biri.
Tabiki oynar ama nasıl oynar..Hakanın youtube kanalında bi videosu var izlersen nasıl bi disiplinde oldugunu görürsün
40 a kadar oynar
Kimi alalim oraya?fofana cöpün teki
Katildigim tespitler. Bencede sert tempolu topcular almaliyizZımba gibi topçu valla
Sağa sola deplase de oluyo sevilladaymış galiba
Tempolu ve müadeleden kaçmayan adamlar istiyorum,rakibi bozamıyoruz,top kapamıyoruz,siniyoruz (özellikle osda)
Mısır 9 tane şabanla sadece mücadele edip çarpışarak afrika kupasında yarı final oynadı mane sürpriz şut atmasa belki final oynayacaktı
Şalai jakobs barış osi ve canı isterse lemina harici takımda rakiple çarpışacak topçu yok hepsi ya yumuşak ya güçsüz ya da kaçak güreşiyo
OulaiKimi alalim oraya?
Ilkay'in bir zarari yok zaten 2 sene sonra jubilesini yapar bizde, her mac 11'de oynayacak diye bir kural yok o yuzden oyle dedim.
Modern Barusso adam resmen.Fofana baya baya Ndombele'yi anımsatıyor, gelirse şişkolar arasında yerini alır en kısa sürede.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi