Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin zorlu süreci sadece süper kupa maçı değil ilk 2 hafta Alanya ve Göztepe idi. Adamlar o maçlardan önce transfer yapıyor.
Bizimkiler paso demeç verdi. Daha bugün yüz yüze görüşüyorlar.

Şu şikecilerin Tek almalarını korktuğum adam Lookmandı. Gerisi traş. Tek ihtiyaçları olan adam ve mevki buydu. Bide çok sağlam bir forvet. Adamların geninde var salaklık.

Hangi bilinçli politika, alvarez İsmail Fred Genduzi olan orta sahaya, senelik 30 milyona alınan 36 yaşındaki Kante mi ? 30 milyona genduzi al, arkasından senelik 30 milyona bunu al. Bu salaklıktır.
Kante 35 Mart’ta olacak, ayrica senelik 30 milyon nereden cikti? Bu arada adamlarin ne kadar para verdiginin hicbir onemi yok. Zenginleri cok, finansal limit yok bu adamlarda. Dinamikleri bizden cok farkli. Bizim dusunmemiz gereken Kante ve Guendouzi ile daha guclu oldular mi? Bu sorunun cevabi cok basit.

Fofana'yi cop yapmak kadar komik birsey yok, adami bu sezon begenmiyorlar diye bidon yaptiniz gecen sezon adam ne yapmis onu konusan yok.

Simdi mali sartlara bakarsak, 30 milyon euro bonservis ve kendisine yillik 6 milyon euro maas verilecek.

Ben olsam Mukau'yu alirdim Lille'den , 20 milyon euro bonservis ve kendisine 2.5 milyon euro maas ile olur bu is.

Ama OB istemiyor isimsiz oyuncu o da ayri bir dert.

Fofana'yi cop yapmak kadar komik birsey yok, adami bu sezon begenmiyorlar diye bidon yaptiniz gecen sezon adam ne yapmis onu konusan yok.

Simdi mali sartlara bakarsak, 30 milyon euro bonservis ve kendisine yillik 6 milyon euro maas verilecek.

Ben olsam Mukau'yu alirdim Lille'den , 20 milyon euro bonservis ve kendisine 2.5 milyon euro maas ile olur bu is.

Ama OB istemiyor isimsiz oyuncu o da ayri bir dert.
20 mılyona alınan adamın formu düştüyse niye 30 a alıyoruz onu diyoruz

Serdarım adamlar şampiyon olmak için her şeyi yapıyorlar. Bizde tonla adam konuşuluyor adamlar süper kupaya bile tam anlamıyla hazırlanmış gelmiş. Bizde bir ciddiyetsizlik var.
Tabi bizde bi laubalilik var, şu ligde bizim maç hariç hangi maçta ihtiyaçları var o 36 lık kanteye. Ha o bizim maçta da gökten maradona düşsün oylum oylum oyacaz o şerefsizleri.

Orta saha eksiğimiz var dedikçe Torrik sonrası takımın en istikrarlı 3 oyuncusundan biri olan Sara'yı satmanız da devre arasında

şahane
Tam kafasizlar. Bi de okan hocaya laf ediyolar

Sara 11 başlasa geri düşmezdin derbide

Fas da hakimi dışında yıldız yok taş gibi top oynuyolar gençlerle

Bizimki yıldız isteyeceğine oyun oynatmayı öğrense transfere bu kadar muhtaç kalmayacaz da nerdeee işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt