Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener devre arası hamleleri hakikaten iyi uzun yıllar sonra kadro kalitesinde Osimhen çıkarırsak öne geçmiş olabilirler.

Osimhen faktörüyle 1 adım öndeyiz ama yinede sıkıntılı süreç olacak.

Bir defa nasip olursa yemeni tavsiye ederim.
Nasip bakalım çok övülüyor da

Anlayamadığım neresi cezbedici, miktarı mı fazla içine başka bişey mi koyuyorlar nedir, gurbetçi futbolcular bile alman döneri diyor sürekli

Benim bildiğim yaprak döner güzeldir, ben genelde fazla mamül şeyleri sevmem, bende düstur et et gibi yenmeli

Fener devre arası hamleleri hakikaten iyi uzun yıllar sonra kadro kalitesinde Osimhen çıkarırsak öne geçmiş olabilirler.

Ali kocta fred aldı dzeko aldi

O da iyi adamdi

bence alex appiah anelkali kadrodan sonra daha iyi kadro suan

ve bunu 12 sene sampiyonlar ligi olmadan veya herhangi extra gelir olmadan yaptilar

orta sahada geçmiş olurlar bence de

ama kalan bölgeler için söyleyemem aynısını

fbyi adam ettik , planlı programlı iş yapmaya başladılar, yenilerek havayada soktuk , bizde 30,40 bonservis 10m maaş vereceğimiz adamlar için özel uçak gönderiyoruz
Kanatları kerem nene forveti duran neysri olan olan bir kulüp orta sahaya kante ve genduzi alıyor.

Müthiş plan program.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt