Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Sanenin karısı olan skriniar mı ?forvetleri tırt
bekleri tırt
kanatları yetersiz
stoperde sadece skrinioc var iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanenin karısı olan skriniar mı ?forvetleri tırt
bekleri tırt
kanatları yetersiz
stoperde sadece skrinioc var iyi
Ama içimiz bayıldı yeterBiz kendimiz sokalım fbyi mezara , bi zahmet
Dvainsondan formda en azindanSanenin karısı olan skriniar mı ?
4 senede hoca nezaman sistem degisikligne gitti? Daha dogrusu hocanin bi sistemi varmi sigir pressten baska?Bu arada fofana gelirse Okan hocanın oynatmak istediği sisteme tam oturur ama Hakan gelirse sistemde değişikliğe gitmemiz lazım
leventin karısı olan sane mi diyim ben de şimdiSanenin karısı olan skriniar mı ?
O maç istisna, binde bir olacak bir olay, çok küçümsediler, 10 kere daha oynasak 8 tane kazanırız, 1 tane belki berabere biter yeterki tam kadro ve ciddi olalım.Kanatları Kerem nene forveti Duran olan klube şut atamadan yenildik daha geçen hafta
Yani bunun tadini tatmadan anlatilmasi zor ama genelde ozel baharatlarla hazirlaniyor ve doneri tam yapan da son eklenen sarimsak sosudur.Nasip bakalım çok övülüyor da
Anlayamadığım neresi cezbedici, miktarı mı fazla içine başka bişey mi koyuyorlar nedir, gurbetçi futbolcular bile alman döneri diyor sürekli
Benim bildiğim yaprak döner güzeldir, ben genelde fazla mamül şeyleri sevmem, bende düstur et et gibi yenmeli
Bide hazir olmadan oynatir hoca sakatligi iyice uzatir veya iyice hazir olmasini bekler martta anca sahada olur. Her nekadar iyi topcu olsa da cok sakatlanmaya basladi. Bize sakatlanmayan, hemen oynayacak adamlar lazimHakan gelmez bu arada herif Subat 'in 2. haftasina kadar yok, sonra hazir olmasini bekleyelim derken Sevgililer gunune dogru anca hazir olur.
Gökhan gibiler böyledir yangıncıdır kaosçudurAma içimiz bayıldı yeter
Anladık samsundan musaba aldılar
Anladık 15 milyonluk gondouziye 30 milyon verdiler
Anladık 3 senedir arabistanda olan,
oncesinde sakatliklarla kariyeri sekteye ugrayan 35 yaşında kanteyi aldilar
Valla usta yakışmadı bu yorum.leventin karısı olan sane mi diyim ben de şimdi
Adamların yaptığı transferleri gömmeye boklamaya gerek yok , derhal sezon sonu yönetim değişmeli, sezon başından beri oynadığımız futbolda ortada hocada değişmeli , iki transferede tav olacak değilizAma içimiz bayıldı yeter
Anladık samsundan musaba aldılar
Anladık 15 milyonluk gondouziye 30 milyon verdiler
Anladık 3 senedir arabistanda olan,
oncesinde sakatliklarla kariyeri sekteye ugrayan 35 yaşında kanteyi aldilar
Üstat sezon başına dönelimleicester'da oynarken forumda konuşmuştuk diye hatırlıyorum bu çocuğu şimdi arattım yazmışız
Zidane benzema salah gibi elit tpçular uzaylı da olsa alınır ama kuzey afrikalı topçu alınmaz
valla ben alirim baskan izlemekten de keyif aliyorum topla iliskilerini. belhanda, feg ve ziyech’i de severdim keza mahrez gibilerin de yolu bize dussun istemisimdir.
mesela aklima geldi simdi gecen leicester-city macinda ben buradayim diye sahada goze batan biri vardi. baktim genk’den el khannous diye bir fasli almislar yurur gider muhtemelen kalite ayak.
Yarın da yabancı basından bir haber çıkmazda bilinki gezmeye gitmiş bu adam oraya
Boklar hepsi bokAdamların yaptığı transferleri gömmeye boklamaya gerek yok , derhal sezon sonu yönetim değişmeli, sezon başından beri oynadığımız futbolda ortada hocada değişmeli , iki transferede tav olacak değiliz
Tek maç üzerinden hatta tek pozisyon üzerinden değerlendirmek doğru mu misalen yazdım ztn levent kim yoksaValla usta yakışmadı bu yorum.
Biraz daha ciddi olalım bencede , osimhenin olmadığı 10 maçın 8ini onlar kazanır, osimhenin olmadığı maçlarda top bile oynamıyoruzO maç istisna, binde bir olacak bir olay, çok küçümsediler, 10 kere daha oynasak 8 tane kazanırız, 1 tane belki berabere biter yeterki tam kadro ve ciddi olalım.