Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kendimiz sokalım fbyi mezara , bi zahmet
Ama içimiz bayıldı yeter

Anladık samsundan musaba aldılar

Anladık 15 milyonluk gondouziye 30 milyon verdiler

Anladık 3 senedir arabistanda olan,
oncesinde sakatliklarla kariyeri sekteye ugrayan 35 yaşında kanteyi aldilar

Beklentiler, hedefler, hayaller...

1768425350582.webp

Yarın da yabancı basından bir haber çıkmazda bilinki gezmeye gitmiş bu adam oraya

Nasip bakalım çok övülüyor da

Anlayamadığım neresi cezbedici, miktarı mı fazla içine başka bişey mi koyuyorlar nedir, gurbetçi futbolcular bile alman döneri diyor sürekli

Benim bildiğim yaprak döner güzeldir, ben genelde fazla mamül şeyleri sevmem, bende düstur et et gibi yenmeli
Yani bunun tadini tatmadan anlatilmasi zor ama genelde ozel baharatlarla hazirlaniyor ve doneri tam yapan da son eklenen sarimsak sosudur.

Hakan gelmez bu arada herif Subat 'in 2. haftasina kadar yok, sonra hazir olmasini bekleyelim derken Sevgililer gunune dogru anca hazir olur.
Bide hazir olmadan oynatir hoca sakatligi iyice uzatir veya iyice hazir olmasini bekler martta anca sahada olur. Her nekadar iyi topcu olsa da cok sakatlanmaya basladi. Bize sakatlanmayan, hemen oynayacak adamlar lazim

Ama içimiz bayıldı yeter

Gökhan gibiler böyledir yangıncıdır kaosçudur

Ama içimiz bayıldı yeter

Adamların yaptığı transferleri gömmeye boklamaya gerek yok , derhal sezon sonu yönetim değişmeli, sezon başından beri oynadığımız futbolda ortada hocada değişmeli , iki transferede tav olacak değiliz

leicester'da oynarken forumda konuşmuştuk diye hatırlıyorum bu çocuğu şimdi arattım yazmışız

Üstat sezon başına dönelim
Elde 200 m euro var

Şu adamları almak kaça patlardı ki

Aynaoui
Khannous
Saibari
Oulai (5m)
Brahim
Nusa
Panichelli
Sane (0)
Juanlu

Hepsini alırdık ya hepsini

Yarın da yabancı basından bir haber çıkmazda bilinki gezmeye gitmiş bu adam oraya
1000060460.webp

Surda gördüklerinden venüs 28 olunca duyacaksın biseyler.1.5 gun var

Ama güneş ve ay 28 oglak olduğunda daha çok şey duyacaksın

Üstüne mars gelecek daha..

18 ocak kritik

O maç istisna, binde bir olacak bir olay, çok küçümsediler, 10 kere daha oynasak 8 tane kazanırız, 1 tane belki berabere biter yeterki tam kadro ve ciddi olalım.
Biraz daha ciddi olalım bencede , osimhenin olmadığı 10 maçın 8ini onlar kazanır, osimhenin olmadığı maçlarda top bile oynamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt