Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.041
- 10.524
- 2.223
Olum anlamda Ortak noktada buluştuğumuz futbolcular hangileri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman aynisi zatenAdam 3 gün önce davul ve zurna eşliğinde Milano'ya gitti ama kim için ve ne için gitti kimse bilmiyor. Hiç bir menajer ağları yok. (Gardi hariç)
Gardi'ye kim gelirse bunlara sunuyor ve görüşüyorlar ne takımın sistemi ne oyuncunun kişilik özelliği ne de ihtiyacımız umurlarında değil.
Elde 30-40 milyonluk çek ile kulüp kulüp geziyorlar, utanıyorum.
Umarım tüm işleri ters gider ve kimseyi almadan bu dönemi kapatırız.
17 maç sonunda 3 puan önde olan takım pek ala şampiyon olabilecektir bari maaşları günü gününe ödesinler.
şunu 10 gün önce yapsalar kimse ses etmezdi bu aradaamine gouri + dennis yada maestro bunların yapabileceği max iyi hamle olur
Evet çok haklısın ama buraya gelen kendini salıyor İlkay Orkun gibi bir çok örnek var hakandan alacağın verim taş çatlasın 2 sene tabi onun da garantisi yok onun için 20m vermek mantıklı olmazInterin yeni sözleşme teklif ettigi adamı ustelik seri A nin altinda bir ligte 1.5 sene verimli kullanabiliyorsak sadece. Sorunun hakanda olmadığı çok açık yav.
Biliyorum zaten eli bos donecegini az cok tahmin ediyorum.yaw full geyikteyiz zaten haftalar önce demiştim 1 hafta ugarte 1 hafta hakan 1 hafta bi başkası isim üfürüp oyalayacaklar diye
fbye yenildiğimiz için de transfer seferi falan uydurdu işte 2-3 güne döner![]()
Gelsin Konya’dan alsın dostumCafercim bakkaldan simit almiyoruz, Berkan o maasla Istanbul'dan bir apartman alamiyordu![]()
Transfer gecikirse yerin dibine koyar
mental açısından kopması mümkün değil adamlarınHakan'a 20 değil 25'de verilir fenerin şampiyon olamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı 3 puan öndeyiz olabildiğince güçlenip seriyi 12 seneye çıkartıp iyice mental açıdan kopartalım.
Transfer gecikirse yerin dibine koyar
Ekonomik açıdan koparlar arkasında yalı çocuğu yokken o kadar sürdürebilir bir yapı kuramazlar diye düşünüyorum.mental açısından kopması mümkün değil adamların
Bu yine bizim sorunumuz renktaş. Salmamasını sağlarsan kimse kolay kolay salmaz.Evet çok haklısın ama buraya gelen kendini salıyor İlkay Orkun gibi bir çok örnek var hakandan alacağın verim taş çatlasın 2 sene tabi onun da garantisi yok onun için 20m vermek mantıklı olmaz