Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum anlamda Ortak noktada buluştuğumuz futbolcular hangileri

Adam 3 gün önce davul ve zurna eşliğinde Milano'ya gitti ama kim için ve ne için gitti kimse bilmiyor. Hiç bir menajer ağları yok. (Gardi hariç)
Gardi'ye kim gelirse bunlara sunuyor ve görüşüyorlar ne takımın sistemi ne oyuncunun kişilik özelliği ne de ihtiyacımız umurlarında değil.
Elde 30-40 milyonluk çek ile kulüp kulüp geziyorlar, utanıyorum.
Umarım tüm işleri ters gider ve kimseyi almadan bu dönemi kapatırız.
17 maç sonunda 3 puan önde olan takım pek ala şampiyon olabilecektir bari maaşları günü gününe ödesinler.
Her zaman aynisi zaten

muhabirlerin hepsi mal ama suçlayamıyorum yalan haber yapmıyorlar, direkt yönetim yalan bilgi veriyor bunlara adamlar da duyduğunu yazıyor

gerçi bunların muhabirlikten anladığı yöneticiyi günde 2 kere arayıp sormak orası apayrı bi kepazelik de neyse

Interin yeni sözleşme teklif ettigi adamı ustelik seri A nin altinda bir ligte 1.5 sene verimli kullanabiliyorsak sadece. Sorunun hakanda olmadığı çok açık yav.
Evet çok haklısın ama buraya gelen kendini salıyor İlkay Orkun gibi bir çok örnek var hakandan alacağın verim taş çatlasın 2 sene tabi onun da garantisi yok onun için 20m vermek mantıklı olmaz

yaw full geyikteyiz zaten haftalar önce demiştim 1 hafta ugarte 1 hafta hakan 1 hafta bi başkası isim üfürüp oyalayacaklar diye

fbye yenildiğimiz için de transfer seferi falan uydurdu işte 2-3 güne döner :asd:
Biliyorum zaten eli bos donecegini az cok tahmin ediyorum.

Bizim olay suna benzedi (biraz mizah)

Biri partnerine alisveris yapmaya gitmeden eline alisveris listesi verir ya;

gitmisken sunlari da ali ver, sende kagida bakarsin ve ben oralara gitmeyecem ki sadece BIM'e ugrayacaktim senin istediklerin orada yok. O da artik hangisini bulup getirirsen der misali.

Kavukcu da iste elinde bir listeyle yolda hangisini alabilirim diye dusunuyor.

Bu kulube profesyonel bir yabanci sportif direktor o yuzden gelmeli.

Le classique 4 Devam ediyor ilk seri jelerti aldigimiz yaz başlamiştı herkesten red yiyorduk. Sonra devrede 2. Film ile devam etti Yazın 3. Şimdide 4 harika bir red yeme serisi valla imaj falan kalmadı.

Hakan'a 20 değil 25'de verilir fenerin şampiyon olamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı 3 puan öndeyiz olabildiğince güçlenip seriyi 12 seneye çıkartıp iyice mental açıdan kopartalım.

mental açısından kopması mümkün değil adamların
Ekonomik açıdan koparlar arkasında yalı çocuğu yokken o kadar sürdürebilir bir yapı kuramazlar diye düşünüyorum.

Saran'ın gücü o sürdürebilirlik için yetmez hele ki bu kadar harcama yapıyorken hiç yetmez diye düşünüyorum.

o gelmesin bu gelmesin bu kadayıf bu yeteneksiz e birader kim gelsin o zaman ? 23 24 yaşında şuan fransada ,italyada falan oynayan adamları saymayın bir zahmet .Herifler Türkiye liginde oynamak istemiyor ikna edemiyorsun ki bende olsam istemem.Kim gelsin söyleyin bilelim

Evet çok haklısın ama buraya gelen kendini salıyor İlkay Orkun gibi bir çok örnek var hakandan alacağın verim taş çatlasın 2 sene tabi onun da garantisi yok onun için 20m vermek mantıklı olmaz
Bu yine bizim sorunumuz renktaş. Salmamasını sağlarsan kimse kolay kolay salmaz.

Torreira-Hakan-x(playmaker) yaparsak kante ve guendouzi sabaha kadar kossalar topun peşinde 1 tane bile ikili mücadeleye zor girerler top goremeyecekleri için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt